Američki košarkaš o Bogdanoviću: Pre pet godina sam ga ubijao na treninzima, a sada... (FOTO)

Kurtis Džerels se ovi dana sreo sa nekadašnjim saigračem u crno-belom dresu i otišao na zajedničku večeru sa koje je okačio fotografiju i izrekao niz pohvala na račun srpskog reprezentativca

  • 10

Dok je Bogdan Bogdanović prethodnih sezona krčio put ka jednom od najboljih košarkaša u Evropi, mnogi tada nisu znali u šta će izrasti momak koji je postao ljubimac navijača Partizana, a sada to čini isto i u dresu Fenerbahčea. Međutim, bio je neko ko je od prvog trenutka verovao da će reprezentativac Srbije postati to što jeste i što će tek biti.

U pitanju je nekadašnji plejmejker crno-belih Kurtis Džerels koji je zajedno sa Bogdanovićem igrao u dresu šampiona Srbije u sezoni 2010/2011 pod palicom Vlada Jovanovića kada su osvojili Jadransku ligu, kup i prvenstvo Srbije, a u Evroligi igrali u Top 16 fazi.

Nije zaboravio Amerikanac šta je tada video u golobradom momku koji je besomučno trenirao i imao jedan cilj, a sada je to obelodanio na svom profilu na Instagramu gde je podelio fotografiju sa zajedničke večere, a iznad nje izrekao niz hvalospeva o momku koji je prošle godine dobio nagradu za najboljeg mladog igrača Evrolige.

- Pre pet godina mi je da će ako dobije šansu "poubijati" sve. Sada pet godina kasnije je izabran u prvog rundi NBA drafta i ide na fajnal-for Evrolige. I to je zato što sam ga "ubijao" na treninzima u duelima "1 na 1". Sve si to sada zaslužio radom. Volim te i ponosan sam na tebe, brate - napisao je Džerels.

Američki košarkaš je nakon Partizana igrao još u Fenerbahčeu, Bešiktašu, Armaniju, a trenutno nastupa za Uniks iz Kazanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @predator

    27. april 2015 | 19:19

    Sta reci?Bez ,GROBARI bilo gdje bilo kad ZAJEDNO! PORODICA

  • kim

    27. april 2015 | 19:52

    sta ti je institucija!!!

  • BOKI

    27. april 2015 | 21:47

    Sad kad vratim film i skontam kakvi su stranci dolazili u Partizan samo se jedno pitam ODAKLE IM BRE PARE...non stop su kukali...if al mi je drago sto im je dosao kraj...vreme je za nas ZVEZDA OOOO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA