BOLI GA NOVAKOVA DOMINACIJA: Federer opet provocira Đokovića!

Švajcarski teniser u samo nedelju dana dva puta je uputio "otrovne strelice" u pravcu najboljeg igrača sveta

  • 38
Novak Đoković je u finalu VImbldona pobedio Rodžera Federera Foto: Tanjug/AP

Vladavina Novaka Đokovića svetskim tenisom i apsolutna dominacija u svakom pogledu nikako ne prija jednom od najboljih igrača u istoriji "belog sporta". Rodžer Federer je još jednom iskoristio priliku da bocne najboljeg tenisera sveta i njegovu igru, a povod za to je drugi Gren slem u sezoni.

Đoković ni ove godine ne igra u Madridu!

Iako većina teniskih stručnjaka, kao i svetske kladionice i obična publika smatraju da je Srbin prvi favorit za osvajanje Otvorenog prvenstva Francuske i da će teško "kralj šljake" Rafael Nadal uspeti da ga spreči u tome, sa time se nimalo ne slaže Švajcarac.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Mislim da je Rafa Nadal i dalje prvi favorit na Rolan Garosu, pre Novaka Đokovića koji igra zaista dobro. Iako Nadal nije na nivou igre iz prethodnih godina, mislim da je i dalje teško pobediti ga na Rolan Garosu - rekao je Federer.

Podsetimo, da je švajcarski teniser, koji zaostaje na ATP listi za Đokovićem više nego duplo u bodovima i pre nakoliko dana imao opasku na račun srpskog igrača, rekavši da je njegova dominacija posledica činjenice da su on, Mari, Nadal i ostali igrači bili povređeni.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

U svakom slučaju vrlo brzo ćemo videti hoće li Novak razuveriti nevernog Rodžera, iako verovatno neće nastupiti na predstojećem Mastersu u Madridu zbog što bolje pripreme za Rolan Garos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA