KRVAVI RUSKI HULIGAN: Preskočio ogradu okrvavljene glave, a onda iz prvih redova napadao Žandarmeriju! (VIDEO)

Samo što je preskočio ogradu između istoka i severa, huligan iz Rusije je, lica oblivenog krvlju, iz prvih redova napadao policiju

  • 41
FK Crvena zvezda - FK Partizan, 148 derbi Foto: Telegraf

Nemile scene viđene su na 148. večitom derbiju. Veliki neredi počeli su neposredno pre početka meča između Crvene zvezde i Partizana na stadionu Rajko Mitić.

Huligani iz Rusije predvodili napad na policiju! (FOTO) (VIDEO)

Da li je ovo Rus koji je na derbiju započeo napad na policiju? (FOTO) (VIDEO)

Slika ruskog navijača okrvavljene glave, koji preskače ogradu koja deli istočnu i severnu tribinu, obišla je ne samo Srbiju, već i ceo svet. Naše kamere zabeležile su potpuno neverovatan kadar, da je upravo ovaj huligan, čim je preskočio ogradu i vratio se na Sever, ubrzo otrčao na vrh tribine i iz prvih redova nastavio napad na policiju.

Na snimku se vidi i kako jedan od navijača pokušava da ga zaustavi, ali čim je počeo kolektivni napad na policiju, priključio se i ovaj Rus, iako mu je glava bila totalno krvava. Policija se pod naletom Delija i ruskih huligana povukla ka uskom prolazu na istoku, gde ih je gonio isti ruski navijač sa nekoliko saboraca. Napadao ih je stolicama, a čak u nekoliko navrata i golim rukama, što se i vidi na snimku.

Sve o 148. Večitom derbiju čitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare 011

    28. april 2015 | 13:44

    Policiji nabaviti biber sprejeve, elektro tejzere i kumene metke...na stadionu obavezna numeracija sedišta...kupovina karata isključivo uz lk i ko su uhvati za stolicu da je otkine kazna + nadoknada štete i krivična za uništavanje društvene svojine i zabrana ulaska na stadion

  • AC

    28. april 2015 | 14:13

    I na kraju dobio šta je tražio...

  • Igi pfc

    28. april 2015 | 15:12

    Evo o cemu se tu radi. Jedni dovedu navijace Spartaka, Olimpijakosa, Visle, a drugi CSK-a Moskve, PAOK-a, CSK-a Sofije, e onda se oni takmice koji ce veci stepen ludila da pokaze kako bi se dokazali u sto boljem ,,svetlu". Nekad je bilo idem na istok da gledam opusteno tekmu, a sad je tu najrizicnije, tu se sprovode akcije za sukob i navijaci su izmesani. Resenje je da se na derbijima istok podeli policiskim kordonom, ili da domacin na tu tribinu pusta samo svoje navijace. Glupo je stalno krivicu svaljivati na drugog, i svaki nered pravdati provokacijom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA