Pešić šokiran napadom na Omara Tomasa

- Još ne znamo da li ćemo moći da računamo na Amerikanca za meč sa Partizanom - poručio Zvezdin trener

  • 0

U Crvenoj zvezdi su duboko potreseni onim što se u noći između srede i četvrtka desilo njihovom najboljem igraču Omaru Tomasu. I trener crveno-belih košarkaša Svetislav Pešić je istakao danas da je šokiran napadom na američkog košarkaša.

- Šokiran sam time što se desilo. Teško je sada razmišljati o Partizanu, ali moraćemo nekako da se fokusiramo. Još ne znamo da li će Tomas igrati, videćemo koliko bude spreman - rekao je Pešić novinarima u Beogradu.

Pešićev tim za vikend očekuje duel protiv Partizana u meču Agroživ Superlige, a iskusni strateg ne beži od činjenice da su "crno-beli" favorit u tom meču.

- Ne možemo da budemo nezadovoljni dosadašnjim tokom šampionata, iako smo protiv Mega Vizure odigrali nešto slabije. Što se tiče derbija, Partizan je bolji i favorit je. Mi nemamo igrače koji imaju iskustvo potrebno za pobede u ovakvim utakmicama, ali daćemo maksimum - istakao je Pešić.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA