SUJEVERNI FUDBALERI ČUKARIČKOG: Ko oblači naopako štucne i ko nalazi detelinu sa 4 lista? (FOTO)

Brđani imaju neke svoje navikie koje ne žele da menjaju. I što bi, kada im to donosi rezultate

  • 1

Nije neobično što fudbaleri i članovi stručnog štaba Čukaričkog imaju navike koje praktikuju pred utakmice.

Jedan od njih je i napadač Nikola Stoiljković koji najviše veruje u lični osećaj koji ima pred mečeve, ali je ipak tokom poslednje utakmice protiv Radničkog iz Kragujevca nosio u štucni detelinu sa četiri lista koju je našao neposredno pred početak.

Fotografija popularnog Stojiljka sa detelinom za koju se veruje da donosi sreću pobrala je mnoštvo pozitivnih komentara, a on tvrdi da je nije tražio već da je slučajno video. Najiskusniji Čukin fudbaler Nenad Mirosavljević, medjutim, redovno nalazi retku detelinu, dok ostalima to do sad nije polazilo za rukom.

- Šone (prim.aut. Nenad Mirosavljević) je svaki put nadje i posle bude zadovoljan ishodom meča. Ili da gol ili pobedimo - kaže Stojiljković i dodaje:

Foto:fkčukarički Foto:fkčukarički

- Trudim se da ne pravim sebi veliki pritisak, ali se koncentrišem na ono što želim da mi se desi. Kad dam gol euforija me drži dan, dva, a ako ne postignem pogodak odmah posle utakmice razmišljam kako moram biti precizan na sledećoj.

Fizioterapeut Čukaričkog Branislav Djukić kaže da je većina igrača sujeverna, ali da neće da pričaju o tome da ih ne potera baksuz.

- Primetio sam kod nekih da oblače štucne naopako, da imaju odredjen redosled u oblačenju ili ostavljanju predmeta, a postoje i neki detalji pred izlazak na teren. Imamo u karantinu interni izraz "ne menjaj kasetu" koji znači da ne menjam raspored u obilasku igrača. Puštamo često iste pesme u svlačionici i ambulanti - navodi Djukić neke od navika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA