Kad je igrao za Partizan srušio je Zvezdu trojkom u poslednjoj sekundi, a onda je to isto uradio crno-belima kao igrač Zvezde! (VIDEO)

Bek Crvene zvezde Nemanja Kapetanović, koji je pogodio trojku sa više od sedam metara uz zvuk sirene i doneo veliko slavlje i trofej svojoj ekipi, prošle godine je to uradio isto ali u dresu Partizana

  • 6

Juniorska ekipa KK Crvena zvezda Telekom osvojila je titulu prvaka Srbij. Crveno- beli su u finalu pobedili Partizan 69:66 i to trojkom u poslednjoj sekundi Nemanje Kapetanovića...

Ali, najluđa stvar je da je Kapetanović prošle godine igrao u Partizanu i da je tada na isti način u finalu turnira trojkom srušio večitog rivala Crvenu zvezdu.

- Bilo je mnogo šala baš na račun svega toga – ističe Kapetanović za klupski sajt i dodaje:

- Ne mislim da su te pogođene trojke bile slučajnost. Jednostavno, ruka mi je mirna u odlučujućim trenucima, to je valjda neki dar od Boga. Jer, zaista u tim situacijama ne osećam pritisak, hladnokrvan sam i kada bih bio u prilici siguran sam da bih opet uradio isto – konstatuje Kapetanović.

Posle finala ekipa je dobila dva dana da se odmori:

- Još se nisu slegli svi utisci.  Osvajanje titule šampiona Srbije je došlo kao rezultat velikog rada. Nikoga od igrača ne bih posebno izdvajao, a moja trojka u finišu utakmice je nagrada za veliki trud koji su treneri i svi igrači uložili tokom sezone.

Trener Zvezdinih junior Slobodan Klipa objasnio je da je u finišu utakmice Kapetanović bio tek treća opcija za odlučujući napad. Ipak, ispostavilo se da je treća bila sreća:

- Išao sam ka lopti spreman da uzmem taj poslednji šut. Šutirao sam i moram da priznam da u tom trenutku nisam mnogo razmišljao. Da sam razmišljao možda ne bih pogodio – iskren je Kapetanović.

(Telegraf.rs/kkcrvenazvezda.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cacak

    28. april 2015 | 15:41

    Prepotenti Vanja Marinkovic trojke 3 od 13,pri tome par suteva nije pipnulo obruc,tablu,mrezicu,zagrevanje kao da je MJ,zasluzena pobeda Zvezde koja je povela minut pre kraja,Bravo Zvezdo!!!

  • bruda

    28. april 2015 | 15:58

    Tako se postaje veliki igrac. Srecan sam sto Zvezda ima i buducnost, vidi se da je Zvezda gigant i veliki klub, posle samo 3 (tri) godine ozbiljnog rada rezultati su fantasticni, a ima jos prostora za napredak. Napred Crveno Bela ljubavi!

  • Nemanja

    28. april 2015 | 16:24

    Kad poraste bice NOLAN SMIT!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA