Legenda Reala posle 25 godina u klubu prelazi u Arsenal?

Golman Iker Kasiljas mogao bi da napusti Real ukoliko David De Hea stigne iz Mančestera. Španski mediji spekulišu da je iskusni Španac već dogovorio prelazak među "Tobdžije"

  • 1

Legendarni golman Real Madrida, i dugogodišnji kapiten tima, Iker Kasiljas mogao bi da napusti klub za koji brani od početka karijere, tačnije 25 godine.

Pošto se sve više spominje dolazak golmana Mančestera Davida De Hee u Madrid, u tom slučaju Kasilajs bi bio prebačen na klupu za rezervne igrače.

ŠTA MISLIŠ DA SI TI? Ovo je kapiten Kasiljas terao Ronalda da uradi posle poraza od Šalkea! (VIDEO)

Španska televizija "La Sexta" danas u toku dana je javila da je Iker Kasiljas dogovorio svoj transfer u Arsenal i da će naredne sezone stati među stative "Tobdžija", a da će mu Real isplatiti preostale dve godine ugovora koliko je imao još sa ovim timom.

Na golu Arsenala je David Ospina, ali fudbalski stručnjaci smatraju da Arsenalu treba još bolji golman ukoliko žele do titule šampiona države. A to je upravo Kasiljas koji ima mnogo osvojenih titula sa Realom.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kamen Mudrosti

    28. april 2015 | 17:10

    Postujem Kasiljasa jer je Legenda i kao golman i kao licnost. Ali ipak mislim da nebi Arsenalu puno pomogao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA