Internacionalna Liga šampiona nas čeka na leto! Au, kakve mečeve ćemo gledati! (FOTO)

Ako ste se brinuli šta ćete gledati preko leta kada se budu završile sve najjače fudbalske lige, nema potrebe jer pravi fudbalski spektakli nas očekuju tokom jula i početka avgusta

  • 0

Bojazan zaljubljenika u fudbal o tome šta će raditi kada se budu najjače nacionalne lige završile u narednim mesec, dva, dana je otklonjena, jer ako je suditi prema najavama imaćemo prilike da tokom čitavog leta uživamo u duelima najboljih svetskih timova.

I ove godine kao što je bilo i prošle, biće organizovan Internacionalni kup šampiona u Sjedinjenim američkim državama na kome će učestvovati ekipe koje će pripreme za narednu sezonu obaviti na severnoameričkom kontinentu, a sudeći prema spisku učesnika ovog turnira možemo reći da ćemo moći da posmatramo prave fudbalske spektakle.

Kalendar utakmica za čitav turnir već je izašao i igraće se od 11. jula, pa sve do sredine avgusta, a na njemu će igrati najbolji timovi iz Evrope i Severne Amerike. Tako ćemo na programu imati duele između Barselone, Čelsija, Mančester junajteda, Fiorentine, Porta, Pari Sen Žermena, Njujork Red Bulsa, LA Galaksija...

Zato bez brige možete očekivati leto i čekati sa se zavalite u fotelju i uživajući u nekom osvežavajućem napitku gledate fudbalske spektakle putem malih ekrana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA