5 GOLOVA ZA 45 MINUTA: Barselona uništila Hetafe! Mesi, Nejmar i Suarez izbrojali do 101! (VIDEO)

Napadački trio katalonskog tima srušio klupski rekord po ukupnom broju golova u svim takmičenjima došavši do trocifrenog broja

  • 0

Atomska sila je u punoj snazi! Možemo samo zamisliti koliko je knedli progutao Pep Gvardiola, bivši trener katalonskog kluba, a sada strateg Bajerna iz Minhena, ako je gledao Barseloninu predstavu protiv Hetafe koja je bila čista demonstracija svih mogućih oružja čete Luisa Enrikea. O tome govori i to da su za poluvremen pet puta tresli protivničku mrežu, a onda se zaustavili i postigli samo jedan u drugom.

Mirno mogu da spavaju navijači ekipe sa "Kamp Noua" uoči polufinalnih duela Lige šampiona i odlučujućih bitaka za povratak šampionske titule u Španiji, jer njihovi ljubimci igraju sve bolje kako se sezona bliži kraju.

Sve je počelo već u 8. minutu, kada je Suarez pao na ivici šesnaesterca, a sudija svirao penal za koji će mnogi reći da je bio diskutabilan, ali Mesi nije propustio priliku da minut kasnije načne protivnika sa bele tačke, fudbalskim rečnikom rečeno na vreme i vrata pobede su se otvorila.

Urugvajac je u 25. minutu sjajnim volejom iz prve povisio na 2:0 i najavio da će do kraja poluvremena biti kanonada ka golu nesrećnih gostiju iz predgrađa Madrida.

Tri minuta kasnije je Nejmar pokazao svoje umeće i upisao se u strelce, a nije prošlo ni 120 sekundi kada je Ćavi pokazao da i u pozim igračkim godinama ima još baruta u nogama i da je možda greška što odlazi na leto, preciznim udarcem sa distance.

Da pukne petarda još u prvom poluvremenu potrudio se po drugi put na meču Suarez filigranskim udarcem iz prve sa ivice šesnaesterca da bi tačku na i stavio onaj koji je započeo goleadu. Mesi je lagano plasirao loptu iskosa u malu mrežu gola Hetafea.

Na kraju dodajmo i da je trojka Mesi, Suarez, Nejmar uspela da u ovom meču obori rekord iz 2009. godine tako što je zajedničkim snagama došla do kote od 101 gola u dosadašnjem delu sezone, u svim takmičenjima, a odigraće minimum još sedam utakmica do njenog kraja.

Primera, 34. kolo:

Utorak

Barselona - Hetafe 6:0

(Mesi 9p, 47, Suarez 25, 40, Nejmar 28, Ćavi 30)

Atletik Bilbao - Real Sosijedad 22.00

Levante - Kordoba 22.00

Sreda

Eibar - Sevilja 20.00

Real Madrid - Almerija 20.00

Selta - Malaga 20.00

Elče - Deportivo La Korunja 22.00

Viljareal - Atletiko Madrid 22.00

Četvrtak

Rajo Valjekano - Valensija 20.00

Granada - Espanjol 22.00

Tabela: Barselona 84(+1), Real Madrid 79, Atletiko Madrid 72, Valensija 68, Sevilja 66 ... Deportivo la Korunja 29, Granada 25, Kordoba 20.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA