ZATO JE KLOP POTPUNI CAR! Evo kako je slavio sa igračima pobedu i šta im je rekao kad su gubili od Bajerna! (VIDEO)

On nije kao svi ostali treneri, i to je dokazao i posle velike pobede u polufinalu nemačkog kupa

  • 0

U zaista neverovatnom polufinalnom meču nemačkog kupa, Dortmund je eliminisao novog-starog šampiona Bundeslige Bajern u Minhenu, i to posle izvođenja penala.

Kada je poslednji jedanaesterac promašio golman domaćih Manuel Nojer, to je označilo slavlje gostujuće ekipe, ali i činjenicu da je trener Jirgen Klop da osvoji trofej sa "milionerima" pre nego što napusti ekipu na kraju sezone.

Ostaće upamćen kadar sa kraja meča, kada Klop kao munja potrčao ka svojim igračima da proslavi plasman u finale, ne videvši pritom da je projurio pored trenera minhesnke ekipe Pepa Gvardiola.

Takođe je tu momenat kada je tužnom Nojeru Klop prišao da mu čestita, i još jednom dokazao trenersku veličinu.

- Ovo je bio zaista paklen meč. Oba tima su dala sve od sebe, a voleo bih samo da smo bili hrabriji u prvom poluvremenu - rekao je Klop posle meča i odmah otkrio šta je rekao igračima u poluvremenu, kada je Bajern vodio 1:0:

- U pauzi, rekao sam momcima: U redu je izgubiti u Minhenu, ali isključivo ako se borite do samog kraja. Očigledno je bilo suđeno da se ovo dogodi. Fantastično je što smo u finalu.

Borusija će protivnika u finalu saznati večeras, kada se od 20.30 sati sastaju trećeligaš Arminija iz Bilfelda i drugoplasirani tim Bundeslige Volfsburg.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA