Zvezda pred praznim tribinama do kraja šampionata?!

Jedna od mogućih sankcija za organizatora 148. Večitog derbija

  • 25
FK Crvena zvezda - FK Partizan, 148 derbi Foto: Telegraf

U četvrtak se očekuju kazne Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije povodom velikih nereda i incidenata na 148. Večitom derbiju (0:0) odigranom u subotu.

Počelo je obračunom navijača Partizana sa policijom kod tribine Jug, potom sukob pristalica crno-belih i Zvezde na Istoku, i onda kulminacija na Severu, gde su se Zvezdini navijači sukobili sa pripadnicima Žandarmerije, bacajući stolice stadiona kluba kog toliko vole.

- Podneo sam prijave zbog slabe organizacije, nereda na tribinama... Smatram da svi koje žele dobro fudbalu, dele moje mišljenje, a ono glasi, sve dok država ne udari rukom o sto, imaćemo nerede i slike koje smo gledali i sada, ali i ranije - rekao je "Sportu" direktor Superlige Vladimir Bulatović.

Ono što je sigurno jeste da Zvezdu sigurno očekuje novčana kazna, a nije ni isključeno igranje preostalih mečeva na Marakani (Rad, Radnički Kragujevac i Mladost) bez prisustva publike.

- Niko od uprave, igrača, struke nije želeo da se ovo dogodi, a ispada da samo oni plaćaju ceh. I što je najgore stvari se ponavljaju, ne samo u ovom slučaju, nego generalno. To je dokaz da kaznene mere nemaju efekat da eliminišu huliganizam - rekao je Bulatović.

Sve u vezi sa 148. Večitim derbijem pratite OVDE.

Kada su u pitanju iskustva sa nereda sa 145. i 146. derbija, kažnjeni su bili i Crvena zvezda i Partizan.

KAKVA KAZNA ČEKA ZVEZDU I PARTIZAN? Ovoga puta ne smeju da se izvuku! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    29. april 2015 | 11:58

    Bruka i sramota, pa TO IM NIJE NIKAKVA KAZNA, POSTO ONI I OVAKO "IGRAJU" PRED PRAZNIM TRIBINAMA ! PRAVEDNA I ZASLUZNA KAZNA za DEVASTIRANI KLUB sa MRAKane je ODUZIMANJE BODOVA i KATANAC, koji im svakako sleduje od strane UEFE..i 4 liga im je JAKA !!! .!. XXAAXXAA .!. Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • SASA

    29. april 2015 | 13:46

    ZASTO BI BILI KAZNJENI KLUBOVI AKO SU POSTOVALI ZAKON I ANGAZOVCALI SVE STO SE OD NJIH TRAZILO,PA NE ODREDJUJE ZVEZDA BROJ POLICIJE I REDARA NEGO IM SE NALOZI KOLIKO DA ANGAZUJU REDARA PREKO OVLASCENE FIRME ZA TO,BROJ POLICIJE ODREDJUJE DRZAVA.ZASTO DA IGRAJU PRED PRAZNIM TRIBINAMA?PA MI JEDINI IMAMO PUBLIKU A OVO JE REZIJA NEKOG?

  • Zvezdasice

    29. april 2015 | 14:22

    Ko je poceo...stoka sa juga pa sta su ovi trebali da cute dok biju narod po istoku gde su 90%deca ..nisu oni nagrnuli na muriju onako jer su hteli da dodju do istoka...kako god da stoka nije prva pocela do ovog ne bi doslo ..lepo organizovano

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA