UDARIO TRUDNICU PA POBEGAO: Najboljem UFC borcu je zbog ovoga oduzet pojas! (VIDEO)

Američki prvak u poluteškoj kategoriji izgubio je titulu jer je izazvao saobraćajnu nesreću, posle koje je povredio trudnu ženu i pobegao sa mesta nesreće

  • 4

Američki prvak u poluteškoj kategoriji Džon Džons ostao je bez pojasa, pošto mu ga je UFC oduzeo, jer je za vikend prošao kroz crveno svetlo na semaforu i izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je povredio trudnicu, a zatim pobegao sa mesta nesreće.

Džons je proteklog vikenda u Albukerkiju skrivio saobraćajnu nesreću. Prošao je kroz crveno svetlo, udario u drugi automobil i potom pobegao sa mesta nesreće, a u nesreći je povređena i jedna trudna žena.

Zbog pravnih problema, UFC je odlučio da prvaka poluteške kategorije liši pojasa. Za novog šampiona će se boriti Entoni Džonson i Danijel Kormijer.

Dana Vajt je izjavio kako je to odluka koju su jednostavno morali doneti, a Džonsonovo mesto će zauzeti Kormijer, koji će se tako boriti za naslov novog prvaka poluteške kategorije, prvi put nakon 2011. godine, kad je Džons došao do pojasa.

Džons je suspendovan na neodređeno vreme i nije sigurno kad bi se mogao vratiti, pa čak ni da li će se ikada vratiti. Sve će zavisiti od raspleta cele situacije.

On je bio i u pritvoru, odakle je pušten u utorak, ali je bežao od reportera koji su želeli od njega da uzmu izjavu, što možete videti u priloženom snimku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    29. april 2015 | 16:29

    Odvratan lik. I moglo se ocekivati ovako nesto od njega. Covek koji u kavezu koristi najprljavije poteze i nije zasluzio nista drugo.

  • Maestro

    30. april 2015 | 00:35

    Postupak govori o coveku. Smradu i ne dolikuje pojas.

  • Xxxx

    29. april 2015 | 20:09

    Nisam ga ni voleo p.... u dusi.. uvek dam navijai protiv njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA