Milan i Roma se nameračili na Tomovića

Sportski direktor Milana dva puta gledao srpskog reprezentativca iz Lećea, u trku se uključili i Rimljani, predsednik Đenove će doneti konačnu odluku

  • 0

Leće tone ka ambisu italijanske Serije B, ali za Nenada Tomovića, srpskog reperezentativca iz redova "salentina" nema zime. Prema informacijama sa "čizme", za Tomovića se interesuju giganti Milan i Roma. Sportski direktori dva velika italijanska kluba su u minulom periodu pomno pratili igre srpskog defanzivca.

- Čuo sam i ja prvo za Milan. TV stanica "Skaj Sport" je objavila da se nalazim na radaru "rosonera". Njihov direktor Brajda je bio protiv Novare da gleda Kolumbijca Murijela, ali sam mu ja zapao za oko. Kasnije su me skenirali i u Ćezeni, gde sam takođe odigrao korektno. Na krijem, imponuju ovakve priče. Pa, ko ne bi voleo da pređe u Milan?! - kaže Tomović za "Telegraf".

Danas su pojedini mediji objavili i da je Roma zagrizla i da je njen direktor Valter Sabatini podebljao vaše ime u beležnici.

- Za Romu nisam čuo ranije, pa ne bih da komentarišem. Ali, prijaju i takve priče.

Član ste Lećea, ali igrate kao pozajmljen igrač Đenove. Postoji li opcija da se vratite na leto u redove "grifona"?

- U Lećeu sigurno ne ostajem, jer situacija nije baš obećavajuća. Teško ćemo do opstanka u Seriji A. Sigurno da se vraćam u Đenovu, ali to ne znači da ću tamo i da igram naredne sezone. Sve je u rukama predsednika Preciozija - otkriva Tomović.

Tomović je sponeuo dotičnog gospodina, a mi ćemo nastaviti priču. Preciozi važi za čoveka jako bliskog Berluskoniju i Galijaniju. Nedavno je u njihovom društvu posmatrao meč sa Barselonom. Ranije su usko sarađivali u transferima  Boatenga, Papastatopulosa, El Šaravija, Merkela... Da li će i Tomović njihovim stopama do dresa "rosonera"?

(A. Gligorić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA