Saopštenje za javnost kluba Plastik

"Radi se o nesrećnom spletu okolnosti, Omaru Tomasu želimo brz oporavak"

  • 0

Povodom incidenta koji se u noći između srede i četvrtka desio u klubu Plastik, kad je grupa mladića napala Omara Tomasa, oglasio se i menadžment ovog noćnog lokala, u kome se osuđuje napad i pruža podrška košarkašu Crvene zvezde.

"Sredom se u klubu održava 'Bazin’', jedno od najposećenijih i najpopularnijih večeri hiphop i r'n'b muzike u Beogradu. Iz godine u godinu, klub čini sve što može da ove, kao i svake druge večeri, svim gostima pruži dobar provod, ali i bezbednost i komfor.

Nažalost, iza ponoći, sredu na četvrtak ove nedelje, došlo je do incidenta i fizičkog obračuna, u kome se gospodin Tomas sukobio s nekolicinom gostiju. Obezbeđenje je odreagovalo u najkraćem mogućem roku, te je sprečena eskalacija incidenta koji je trajao svega 15 sekundi. Gospodin Tomas je potom prevezen na VMA radi lekarskog pregleda, posle čega je dao izjavu u MUP-u. Daljih incidenata nije bilo i nije povređen niko od gostiju.

Klub 'Plastik', kao i uvek, u potpunosti sarađuje s policijom i pomaže istragu, koja je u toku. Učinićemo sve što je u našoj moći da počinioci incidenta budu pronađeni i adekvatno kažnjeni za ponašanje koje nikako ne bi smelo da se toleriše.

Nažalost, uprkos svim merama bezbednosti, svugde ponekad dođe do incidenata, što nosi posebnu težinu ukoliko je, kao ovaj put, umešana javna ličnost. Nasilno ponašanje se ne sme tolerisati i mi se nadamo da će organi javnog reda i mira, uz našu bezuslovnu pomoć, u najkraćem roku identifikovati počinioce i izvesti ih pred lice pravde.

Gospodinu Tomasu želimo brz oporavak", navodi se u saopštenju kluba Plastik.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA