Čelsi na pobedu od titule: Lester razljutio Plavce, a zatim dobio 3 komada (VIDEO)

Plavci osvojili 80. bod u PL i još tri im i definitivno obezbeđuju šampionski naslov

  • 0

Fudbaleri Čelsija broje sitno! Zahvaljujući pobedi nad Lesterom rezultatom 3:1 izabranici Žozea Murinja stigli su na pobedu od osvajanja titule i krunisanja sjajne sezone u Premijer ligi.

Pored toga što su stigli nadomak titule Plavci su obradovali i davljenike na dnu tabele koji se bore sa Lesterom za očuvanje Premijerligaškog statusa. Nije im bilo svejedno na isteku prvog poluvremena kada je Albrajton iskoristo asistenciju varda i matirao Čeha.

To kao da je razljutilo Čelsijeve fudbalere koji su u četvrtom minutu nastavka izjednačili preko Didijea Drogbe. Na vodeći gol se čekalo sve do 79. minuta kada je Teri upisao svoj četvrti ove sezone, da bi Ramireš bombom u 83. minutu rešio pitanje pobednika.

Vredi pomenuti i to da je kod Drogbinog gola asistent bio bane Ivanović. Čelsi u narednom kolu igra protiv Krisat Palasa kod kuće, a potom slede mečevi sa Liverpulom, Vest Brovičom i Sanderlendom.

Foto: Printskrin Foto: Printskrin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA