Mesi ponovo pogodio! Ovoga puta je zbog toga presrećna i njegova supruga!

Zvezda Barselone i njegova supruga Antonela Rokuzo dobiće u oktobru drugog sina, što je Argentinac potvrdio na svom Instagram profilu

  • 0
Antonella Roccuzzo, Antonela Rokuzo, Lionel Mesi Foto: Profimedia

Lionel Mesi potvrdio da će postati otac po drugi put. Argentinac je na svom Instagram profilu objavio fotografiju svoje supruge Antonele i mlađeg sina, koji ljubi njen stomak i tako najavio rođenje novog deteta.

Zvezda Barselone će dobiti još jednog sina, kome će dati ime Bendžamin, navode mediji u njegovoj rodnoj zemlji. Mesijeva supruga Antonela Rokuzo je u trećem mesecu trudnoće, a prethodno je Mesiju rodila sina Tijaga.

Željno te iščekujemo. Tijago, mama i tata te vole. Bebo, čekamo te i volimo - napisao je Mesi, uz fotografiju svog sina i supruge na Instagramu.

Mesi i Antonela bi novog člana porodice trebalo da dobiju u oktobru ove godine.

Printskrin: Instagram/leomessi Printskrin: Instagram/leomessi

Argentinac je prvog sina dobio 2. novembra 2012. godine, a njegovo rođenje je najavio nekoliko meseci ranije na meču protiv Ekvadora, kada je nakon postignutog gola ispod dresa stavio loptu, koji je podsećao na stomak trudnice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA