Tri autogola u Toskani?! Napoli se obrukao protiv Empolija!

Ekipa Rafe Beniteza je ovim porazom izgubila korak za trećeplasiranom Romom u borbi za Ligu šampiona

  • 1

Favorizovani Napoli pretrpeo je jedan od najtežih poraza ove sezone i sada već ozbiljno ugrozio šanse da stigne Romu na trećoj poziciji.

U meču 33. kola Serije A u kome su viđena čak tri autogola, Empoli je savladao goste iz Napulja rezultatom 4:2 i osvojio veoma važne bodove u borbi za opstanak.

Gosti su već posle prvog poluvremenu bili u klasičnom nokdaunu, jer su već do tada igrači Empolija postigli tri pogotka i praktično rešili pitanje pobednika.

LUDNICA U KUPU ITALIJE: Promašeni penali, crveni karton, projektili od golova i na kraju su jedanaesterci odlučili pobednika! (VIDEO)

Prvi od tri autogola postigao je defanzivac gostiju Migel Britos posle smušene reakcije na prvoj stativi. Bio je to trenutak kada su igrači domaćeg tima duplirali vođstvo, koje je u 8. minutu doneo veteran Masimo Makarone.

Saponara je u nadokandi prvog dela novim golom za Empoli nokautirao Napolitance, koji nikada nisu pobedili Toskance na gostujućem terenu u svih prethodnih osam duela.

U nastavku meča Napoli je ublažio vođstvo rivala autogolom Laurinija, da bi mu se nedugo potom "revanširao" Albiol na drugoj strani i postigao treći autogol na meču, za nedostižnih i ubedljivih 4:1. Konačan rezultat postavio je Hamšik u 91. minutu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    1. maj 2015 | 09:43

    Nije to brukanje, poznato je da u finisu sezone ima povecan broj namestaljki na cizmi, recimo kvota na Empoli je bila 3,5....a da Seriju B i ne spominjemo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA