Iz Vojvodine poručuju: Partizan je najbolji u Srbiji!

Novosađani u nedelju dočekuju crno-bele koji bi pobedom na "Karađorđu" napravili novi, džinovski korak ka tituli

  • 9

Najveća prepreka fudbalerima Partizana u prestalom delu sezone biće ona na koju nailaze u nedelju u Novom Sadu od 19 časova.

Crno-beli bi eventualnom pobedom na "Karađorđu" u okviru 26. kola Superlige napravili džinovski korak na putu ka tituli pred četiri završna kola. Ukoliko osvoji tri boda protiv "lala" teško da iko posle može ugroziti četu Zorana Milinkovića na šampionskom putu.

Ipak, i Vojvodina će se pitati. Iako Novosađanima "ne cvetaju ruže" u poslednje vreme, nema sumnje da će ekipa Zlatomira Zagorčića učiniti sve da obraduje navijače i upiše vrednu pobedu protiv velikog rivala o kome strateg Voše ima samo reči hvale.

Vojvodina saopštila ukupan dug!

- Utakmica sa Partizanom dolazi u teškom trenutku za nas, nakon dva poraza. Posebno mi je žao utakmice na Voždovcu jer su momci izgarali na terenu. Partizan je po meni najbolja ekipa u Srbiji, što tabela i pokazuje. Mi se sigurno nećemo predati, a na to nemamo ni pravo. Neka dodatna motivacija za ovu utakmicu nije potrebna, ime protivnika je dovoljno samo po sebi. Partizan je favorit, ali mi se nećemo predavati i pokušaćemo da ostvarimo pozitivan rezultat - poručio je šef stručnog štaba novosadskog tima.

Foto: Wikipedia/Litexfan Foto: Wikipedia/Litexfan

Vojvodina je u prethodna četiri kola tri puta poražena, od toga dva puta na svom terenu (Napredak, Borac), pa je i to razlog zbog kojeg Novosađani svom snagom žele da se iskupe pred svojim navijačima dobrim izdanjem protiv lidera.

Kako bi danas izgledala tabela buduće Super lige i gde se na njoj nalaze Partizan i Zvezda?

- Imali smo danas razgovor sa igračima i mogu da kažem da su oni svesni šta se traži od njih, a to je da pruže maksimum i da probaju da pobede, što verujem da je moguće. Što se tiče povređenih, situacija sa Gaćinovićem , Tumbasevićem i Vasilićem se pozitivno razvija. Ima i određenih novina, a tu pre svega mislim na Puškarića koji odlično trenira i verovatno će biti u protokolu za utakmicu protiv Donjeg Srema. Na Pankova ne možemo da računamo zbog crvenog kartona protiv Voždovca - rekao je Zagorčić.

Vojvodina i Partizan su do sada odigrali 154 takmičarske utakmice, od čega 142 u prvenstvu dok je 12 odigrano kupu.

Partizan je uspešniji sa 82 pobede naspram 39 pobeda Vojvodine, dok su 33 utakmice završene bez pobednika.  U Novom Sadu je odigrano 74 utakmice, u kojima je Vojvodina zabeležila 20 pobeda uz 21 nerešenu i 33 poraza. U prvom delu sezone Partizan je slavio sa 1 : 0 golom Škuletića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deonisious

    1. maj 2015 | 15:55

    Partizan, Zvezda i Čukarički!

  • Vosa zauvek

    1. maj 2015 | 18:40

    Vreme je da konacno pobedimo,nisu ni Zvezda ni Partizan pauk nego samo ime i ne smemo ih se plasiti.Pobedimo.

  • prmijer

    1. maj 2015 | 22:54

    Opet ce se pjevatii..nema nista od premija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA