Milijaš dvostruki strelac u Kini, ali je asistencija njegovog saigrača potpuni hit (VIDEO)

Tim srpskog stručnjaka Radomira Antića pobedio Dalijen zahvaljujući odličnoj partiji bivšeg kapitena Zvezde

  • 0

Novo kolo u kineskoj drugoj ligi, a tamo ništa novo - Nenad Milijaš je postigao gol. Ne jedan, već dva! Na radost trenera Radomira Antića, saigrača Miroslava Radovića i sve navijače Habeija...

Najviše zahvaljujući bivšem kapitenu Crvene zvezde Habei je savladao dosadašnjeg lidera Dalijen rezultatom 2:0 u okviru 7. kola i izjednačio se na tabeli sa današnjim rivalom sa 14 bodova.

PRVENAC: Radović golom doneo prvi trijumf Antiću u Kini! (VIDEO)

Milijaš je prvi gol postigao tako što je dobro ispratio centaršut i uklizao na drugoj stativi, odakle je pogodio nebranjeni deo gola.

Ipak, sam pogodak nije bilo ono najinteresantnije u čitavoj akciji, već magična asistencija igrača koji je sa desne strane popularnom rabonom uspeo da uputi hirurški precizan centaršut i "spoji" Milijaša sa golom!

Lazović postigao prve golove u Kini, strelac i Milijaš!

Drugi pogodak takođe je bio rezultat odličnog centaršuta sa desnog krila. Milijaš je natrčao i sa peterca rutiniranim udarcem glavom udvostručio vođstvo Habeija.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA