Da li to Bobi najavljuje odlazak u Ameriku? Nikad nisam bio spremniji za NBA!

Bilan, Barać i Planinić su mi bili najveći suparnici u ABA ligi, a Skocijanitis u Europi. Protiv Tomića (217) mi je bilo čudno igrati jer retko nailazim na igrače slične visine, rekao je Zvezdin centar

  • 16

Gorostasni centar Crvene zvezde Telekom Boban Marjanović od naredne sezone mogao bi da se oproba u najjačoj mogućoj konkurenciji - NBA ligi, o čemju je telegraf već pisao.

Da odlazak Bobija u najjaču ligu na svet u već naredne sezone nije samo puka spekulacija,svedoče i reči najdominantnijeg igrača Evrolige i čuvara Zvezdinog reketa.

Zna se ko je MVP plej of serije ABA lige! (FOTO)

- Nikad nisam bio spremniji za NBA - rekao je Marjanović hrvatskim medijima posle pobede nad Cedevitom i osvajanja ABA lige. 

Zvezdin centar tvrdi da je u duelima sa kvalitetnim igračima u regionalnoj i evroligaškoj konkurenciji mogao da se uveri da je spreman za najveći izazov u karijeri.

- Bilan, Barać i Planinić su mi bili najveći suparnici u ABA ligi, a Skocijanitis u Europi. Protiv Tomića (217) mi je bilo čudno igrati jer retko nailazim na igrače slične visine.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • s?aca 139

    3. maj 2015 | 00:53

    bobi pozdrav od velikog partizanovca svu srecu ti zelim ma gde god da otisao jel si prvo kao covek predobar!

  • Pedja

    2. maj 2015 | 23:52

    Tomića si uništio, ko beba zvečku. Sa srećom Bobi....

  • Deonisious

    3. maj 2015 | 00:15

    Imaćemo dva Srbina u NBA, Bjelica i Bobi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA