Miha nije uspeo da odloži slavlje Stare dame: Juventus prvak 31. put! (VIDEO)

Gol odluke kojim je Juve potvrdio titulu postigao je Arturo Vidal u prvom poluvremenu

  • 2

Nema boljeg tima u Italiji od Juventusa! Četvrti put zaredom torinski crno-beli postali su prvaci Italije i stigli do 31. pehara šampiona Serije A.

Ekipa Masimilijana Alegrija je odavno odmakla najvećim konkurentima i čekao se samo trenutak da i matematički osigura prvo mesto. To se dogodilo u 34. kolu u Đenovi, gde su Bjankoneri porazili Sampdoriju rezultatom 1:0 i potvrdili osvajanje krune, jer četiri kola pre kraja imaju nedostižnih 17 poena prednosti naspram Lacija.

Gostima je u ovom meču i bod bio dovoljan za ostvarenje cilja, međutim Juve je želeo da završi posao kako i dolikuje šampionu - pobedom.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Za nova tri boda Stare dame pobrinuo se Arturo Vidal, strelac jedinog gola na utakmici u 32. minutu, kada je sačekao centaršut na drugoj stativi, i udarcem glavom savladao golmana Đenovljana.

Srpski trener Siniša Mihajlović nije, dakle, uspeo u nameri da spreči igrače Juventusa sa slave titulu na "Luiđi Ferarisu", o čemu je pričao pre utakmice.

Sampdorija je nastavila negativan niz rezultata, pošto joj je ovo bio treći poraz u prethodnih šest kola, uz tri remija u tom periodu.

Serija A, 34. kolo

Juventus - Sampdorija 1:0

(Vidal 32)

Sasuolo - Palermo 20:45

Nedelja

Roma - Đenova

Atalanta - Lacio

Fiorentina - Ćezena

Verona - Udineze

Inter - Kjevo

Napoli - Milan

Ponedeljak

Napoli - Parma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA