NAVIJAČI PAMTE: Sa Old Traforda je danas odjekivalo samo jedno ime! (VIDEO)

Nisu navijači Junajteda pevali nijednom od igrača na terenu protiv VBA, već nekom uz koga je čitavo Ostrvo u ovim trenucima i čija se požrtvovanost za klub pamti čitav život

  • 5

Čitavo Ostrvo je pogođeno vešću o iznenadnoj smrti supruge Rija Ferdinanda, a nekadašnjem reprezentativcu Engleske sve vreme stižu telegrami saučešća na samo iz Britanije, već širom sveta. Fudbaleri engleskih timova i navijači su ujedinjeni u saosećanju sa jednim od najboljih defanzivaca Premijer lige.

Nije bilo stadiona u Engleskoj sa koga se nije čula podrška u ovim teškim trenucima jednom od najpoštovanijih fudbalera, a na kraju su to učinili i navijači Mančester junajteda za vreme utakmice protiv Vest Bromvič Albiona.

Nisu zaboravile pristalice "crvenih đavola" šta je sve učinio za njihov klub Ferdinand tokom boravka na "Old Trafordu" i zato su se uvećem delu prvog poluvremena sa tribina "Teatra snova" čuli povici "Rio, Rio, Rio". Njima su se pridružili i navijači gostujućeg tima i tako iskazali svoje poštovanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA