Koga još zanima šta Mejveder priča pored ovakvih seksi cica? (FOTO)

Publika u Las Vegasu bila je razočarana prikazanim u ''borbi veka'' od strane boksera, ali je mogla da uživa u prizoru koji su nudile atraktivne ''ring devojke''

  • 0

Amerikanac Flojd Mejveder pobedio je Filipinca Menija Pakjaa u borbi za titulu svetskog prvaka u velter kategoriji. Njihov meč javnost je prozvala borbom veka, ali je ona prilično razočarala sve ljubitelje boksa, koji u ringu nisu videli ono što su očekivali i za šta su papreno platili.

Mejveder je pobedio u ''borbi veka'', ali svi pričaju o OVOM udarcu Pakjaa! (VIDEO)

Ovako izgledaju lica Pakjaa i Mejvedera nakon ''borbe veka'' (FOTO)

Ipak, mogli su da budu više nego zadovoljni prizorom koji su mogli da vide u pauzama, dok su ''ring devojke'' pokazivale brojeve rundi, a na kraju bile pored pobednika meča, tokom držanja pobedničkog govora.

Pisali smo uoči meča da bi ove četiri seksi devojke mogle totalno da zasene borce u ringu, a nakon njihove, više nego razočaravajuće partije ispod očekivanja gledalaca, sasvim izvesno da su u tome i uspele, pa je publika u Las Vegasu mogla da uživa prizoru koji su ove atraktivne devojke nudile svojom pojavom.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA