Panatinaikos otpustio Ivanovića posle poraza od Olimpijakosa!

Čelnici "zelenih" su posle poraza na svom terenu od najvećeg rivala i gubitka prednosti domaćeg terena u eventualnom finalu plej-ofa odlučili da uruče otkaz crnogorskom stručnjaku

  • 3

Duško Ivanović je platio ceh slabim rezultatima Panatinaikosa ove sezone. Crnogorski stručnjak je dobio otkaz nakon što su u subotu "zeleni" poraženi od najvećeg rivala Olimpijakosa na svom terenu.

Spanulis izazvao haos na atinskom derbiju: Pobesneli huligani probili zaštitnu ogradu i uleteli na teren! (VIDEO)

Iako je prethodnog leta potpisao ugovor na dve godine, Ivanović je ipak napustio atinski tim mnogo pre njegovog isteka. Njega će na klupi zameniti Sotiris Manolopulos.

Panaitinaikos je ove sezone pod vođstvo selektora reprezentacije BiH igrao u četvrtfinalu Evrolige, gde je ispao od CSKA, dok je u grčkom prvenstvu na drugom mestu i neće imati prednost domaćeg terena u eventualnom finalu sa Olimpijakosom.

Ivanović je tokom karijere trenirao Fribur, Limož, Barselonu, a najviše godina i najveći trag ostavio je vođenjem Taukeramike, odnosno današnje Laboral Kuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA