VOLKOV VODI PARTIZAN KA TITULI: Crno-beli ubedljivi protiv Vojvodine koja je oštećena za penal! (VIDEO) (FOTO)

Defanzivac Partizana bio je ključna figura na utaikic na "Karađorđu" i zaista je najzaslužniji za nova tri boda njegove ekipe. Ne samo zbog oba pogotka koja je postigao, već i što je pre toga spasao čist gol "lala" izblokiravši udarac Lukovića koji je ispred sebe imao praznu mrežu

  • 82

Partizan je uspešno prebrodio verovatno i najteže gostovanje na putu ka osvajanju titule i tako je na dobrom putu da se okiti šampionskim peharom. Crno-beli su trijumfovali nad Vojvodinom u Novom Sadu 4:0, a junak pobede je Vladimir Volkov.

Defanzivac Partizana bio je ključna figura na utaikic na "Karađorđu" i zaista je najzaslužniji za nova tri boda njegove ekipe. Ne samo zbog oba pogotka koja je postigao, već i što je pre toga spasao čist gol "lala" izblokiravši udarac Lukovića koji je ispred sebe imao praznu mrežu.

Ipak mora se priznati da je krajni rezultat malo previsok, jer s obzirom na igru koju su pokazali domaći igrači nisu zaslužili da prime koliko su primili golova.

Crno-beli su na ovaj način zadržali pet bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca na tabeli, Crvenu zvezdu uoči poslednja četiri kola Superlige Srbije.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

FOTO UBOD: Haški optuženik uživo gleda utakmicu Vojvodina - Partizan!

Šta je ovaj navijač zgrešio policiji? (FOTO)

Možda i najboljih 45 minuta srpskog fudbala ove sezone smo imali prilike da gledamo u Novom Sadu, a za to pohvale zaslužuju fudbaleri Partizana, ali prvenstveno Vojvodine koji su pružili jednu od najboljih partija u ovogodišnjem izdanju Superlige.

Bez ikakvog staha i preteranog respekta su ušli u utakmicu i sa željom da odmah pokažu gostima iz Beograda da će morati dobro da se potrude ukoliko žele da odnesu bodove sa "Karađorđa". Maltene meč nije još ni počeo, a već su stvarili dve opasne šanse pred Živkovićevim golom koji je spasao svoju mrežu u poslednjim sekundama.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Nisu se tu zaustavili domaći igrači, već su nastavili da pritiskaju crno-bele i ređaju prilike pred njihovim golom koje su propuštali redom Gaćinović, Ivanić, Luković čiji je siguran pogodak spasao Volkov u poslednjem trenutku.

Tek nakon 2o. minuta su Milinkovićevi puleni došli malo do daha i počeli i oni da prete. Sve je krenulo udarcem Babovića koji je poslao loptu tik izna prečke Žakulinog gola, a onda je koji minut kasnije ispred njega intervenisao Vasilić u odsudnom monetu pre nego što je loptu poslao u mrežu.

I onda se dogodio 37. minut i kazna je stigla Novosađane. Drinčić je izveo slobodan udarac sa leve strane, a Volkov je na prvoj stativi sačekao loptu i udarcem glavom matirao golmana Novosađana za vođstvo Partizana, ali daleko da je to sve bilo od uzbuđenja u prvom poluvremenu.

Samo pet minuta kasnije dogodila se sumnjiva situacija i vrlo diskutabilna odluka sudije Dejan Dimitrijevića. Gaćinović je probio po strani i ušao u šesnaesterac Partizana, gurnuo loptu, a onda je usledio zakasneli start Balažica nakon koga je igrač Vojvodine pao, ali arbitar nije pokazao na belu tačku, iako ne bi pogrešio da je postupio suprotno.

Da li je Vojvodina oštećena za penal protiv Partizana? (VIDEO)

Drugi deo meča su mnogo ozbiljnije i organizovanije započeli gosti, jer im je trener Milinković verovatno ukazao na grešek koje su pravili. Kontrolisali su poprilično stvari na terenu, imali loptu u svom posedu i pleli mrežu oko gola Vojvodine želeći da drugim pogotkom reše pitanje pogotka.

Imali su nekoliko poluprilika, ali nisu uspeli da ih iskoriste, a onda je u 71. minutu Vladimir Volkov definitivno rešio pitanje pobednika, za sebe prigrabio titulu heroja, a možda i doneo novu titulu u Humsku.

Živković je izveo korner, a Ćirković je na drugoj stativi sačekao loptu i ubacio je u peterac "lala" gde je došlo do nesporazuma Žakule i Pekarića, pa je golman Vojvodine ipsustio loptu i to tačno na nogu levog beka crno-belih koji ju je zakucao mrežu za visokih 2:0.

Sve je još tada delovalo rešeno, iako su crno-beli do kraja postigli još dva pogotka. Prvo je Ivanić definitvno proglasio sebe za tragičara meča kada je u 80. minutu sam i neometan sa 7-8 metara šutirao visoko iznad Živkovićevog gola i time oduzeo svaku nadu Novosađanima da mogu da izbegnu poraz.

A onda je usledila kanonada crno-belih u samo dva minuta za ubedljivi poraz domaćeg tima koji možda ovako visok rezultat nije zaslužio. Prvo je Ninković u 89. minutu povisio na 3:0, a onda je Brašanac krunisao svoju odličnu partiju pogotkom u prvom minutu sudijske nadoknade vremena.

VOJVODINA - PARTIZAN 0:4

(Volkov 37, 71, Ninković 89, Brašanac 90+1)

Vojvodina: Žakula, Vasilić, Pekarić (od 85. Novaković), Babić, Nastić, Sekulić, Rogač, Ivanić, Luković (od 65. Asani), Gaćinović (od 73. Stojanović), Ćurko.

Partizan: Ž. Živković, Volkov, B. Ilić, Balažic (od 46. Ćirković), Bandalovski, Brašanac, Drinčić, Babović, S. Ilić (od 64. Ninković), A. Živković, Šaponjić (od 74. Grbić)

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hammer

    3. maj 2015 | 21:27

    Kako je cudno to?!?!? Na svim portalima se istice prvo penal i prica o toj situaciji Pa tek ponegde prica o utakmici Nisam primetio prosle nedelje da se gospoda novinari toliko bavila penalom nad Balazicem Toliko o lepsem zivotu....

  • Vrabac

    3. maj 2015 | 21:15

    4:0 Rezultat.Korneri 10:0.posed lopte 62%partizan 32%vojvodina.Pametnom dosta!!

  • Grobar

    3. maj 2015 | 22:01

    Sve je pijano,sve je gotovo,vasa zvezda druga ponovo!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA