Lalatović otkrio šta bi mogao da bude Zvezdin model u budućnosti!

Trener crveno-belih smatra da bi prvo poluvreme protiv Rada trebalo da bude model za budućnost

  • 5

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović nije mogao da sakrije zadovoljstvo nakon pobede svog tima nad Radom rezultatom 2:0.

Mladog stručnjaka posebno raduje prvo poluvreme koje može da bude i model za njegove igrače u budućnosti. Podsetimo, Zvezda je dala golove u 12. i 16. minutu.

- Rad je prijatno iznenađenje ovog prvenstva jer imaju sedam pobeda ovog proleća. Mi smo loše ušli u meč i Rad je imao veliku priliku već u prvom napadu. Ali, kasnije smo počeli da igramo bolje. Postigli smo golove iz prve dve šanse, nakon toga smo imali još dve prilike koje nismo iskoristili - rekao je Lalatović i dodao:

- Rad je u drugom delu krenuo agresivnije i pokušao je da nas ugrozi. Imali smo i u drugom poluvremenu dve šanse, ali nismo uspeli da ih realizujemo. Mislim da je Crvena zvezda zaslužila ovu pobedu, da je bila bolja za ta dva gola. Ovo prvo poluvreme može biti model kada je reč o agresivnosti i želji igrača. Ono što me raduje je što Crvena zvezda ima budućnost, jer je meč završilo šest igrača mlađih od 19 godina.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Već u narednoj utakmici Zvezdu očekuje derbi kola na banovom Brdu, a veću minutažu na tom meču mogao bi da dobije i oporavljeni Marko Petković.

- Koleno je sve bolje i bolje i verujem da ću do kraja prvenstva dobijati sve veću i veću minutažu.  Od utorka krećemo u pripremu tog meča. Sigurno da je tim Čukaričkog uz nas i večitog rivala najkvalitetniji u ligi i da će biti mnogo teško osvojiti bodove. Posle derbija u dva susreta koja smo odigrali, pokazali smo da se nismo predali i pored bodovnog zaostatka - rekao je Petković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мане

    3. maj 2015 | 20:41

    Из меча у меч ти само откриваш своје незнање.Договорене мечеве ти једва добијеш а Рад нас је надиграо у другом полувремену

  • Shurda

    3. maj 2015 | 21:24

    Najbolje resenje je da tebe smene i dovedu novog trenera.

  • Angel

    3. maj 2015 | 21:00

    Model zvani katanac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA