TRENER JAGODINE: Klub mora da se osloni na omladinski pogon

Simo Krunić istakao da nema opravdanje za loše partije Ćurana koji i definitivno neće igrati Evropu sledeće sezone

  • 0

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić izjavio je posle remija sa Donjim Sremom (0:0) da se ekipa nalazi u nezavidnoj situaciji zbog loših rezultata u poslednje vreme.

- Mi smo definitivno u krizi igre i rezultata, dugo nismo dali gol iz igre i imamo problem sa realizacijom. Moramo dobro da se stegnemo i da izađemo iz ove krize - rekao je Krunić na konferenciji za medije posle utakmice.

On je napomenuo da Jagodini nedostaje mnogo igrača iz prvog dela sezone, posle čega je klub morao da se osloni na omladinski pogon.

- Jovančić ima dugo problema sa kolenom, očekuje ga operacija, a uz njega su još dva igrača povređena, dok Mihajlović ima porodične problem - istakao je Krunić i dodao da ipak nema opravdanje za loše partije.

Njegov kolega sa klupe Donjeg Srema Zoran Govedarica istakao je da je utakmica bila teška, ali da njegov tim ostvario važan bod u borbi za opstanak.

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

- Svaki bod do kraja prvenstva nam je potreban, svakako utiče i na našu igru. Prethodne utakmice smo igrali dobro, danas smo možda i podbacili. Imamo dosta rovitih igrača posle utakmice sa Crvenom Zvezdom i to se osetilo, neki nismu mogli izdržati do kraja. Nama predstoji teška borba za opstanak, ali mislim da ćemo se izvući - rekao je Govedarica

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA