Pogledajte 10 najlepših golova minule fudbalske nedelje (VIDEO)

Francuski napadač Trezege projektilom u dresu River Plate zasenio i Realove zvezde

  • 0

Poznati fudbalski portal TV Golo, koji iz nedelje u nedelju sastavlja listu deset najlepših golova u svetu, stavio je ovog puta na prvo mesto francuskog napadača Davida Trezegea (34), koji doživljava drugu igračku mladost u River Plati. Njegov već sedmi pogodak u dresu argentinskog velikana, koji je ove sezone drugoligaš prvi put u svojoj istoriji, zasenio je i Realove zvezde.

Gol njegovog zemljaka Karima Benzeme je na drugom mestu. "Kraljevski klub" je u prošlom kolu španskog prvenstva kao gost pregazio Osasunu sa 5:1, a Benzemin pogodak, vodeći na meču, podsetio je na majstorstvo holanđanina Marka van Bastena iz finala Evropskog prvenstva 1988. godine protiv SSSR.

Drugi pogodak portugalskog asa Kristijana Ronalda u Pamploni zauzeo je poslednje deseto mesto, a u Top 10 su i pogoci Brazilca Kake i Argentinca Anhela di Marije iz revanša četvrtfinala Lige šampiona na stadionu "Santijago Bernabeu" između Reala i kiparskog Apoela (5:2).

Uživajte!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA