Zašto je Milijaš za ovaj gol dobio 100.000 evra? (VIDEO)

Iskusni srpsi vezista već dao pet golova za Hebei čime je aktivirao klauzulu u ugovoru i kao nagradu dobio 100.000 evra

  • 6

Drugu mladost Nenad Milijaš doživljava u Kini! Nekadašnji vezista Crvene zvezde jedan je od ključnih igrača drugoligaša Hebeija za koji je, do sada, postigao, pet golova.

Čak dva u poslednjem kolu, od kojih je ovaj drugi vredan 100.000 evra. Kako? Pa, Milijaš ima klauzuklu u ugovoru gde mu sleduje ovakva novčana nadoknada ukoliko postigne pet golova u šampionatu, prenosi Sport.

Milijaš dvostruki strelac u Kini, ali je asistencija njegovog saigrača potpuni hit (VIDEO)

A malo je nedostajalo da Milijaš ne dođe u Kinu. Kako sam navodi, ponuda je bilo i pre dolaska Radomira Antića u Hebei, ali je poziv iskusnog stručnjaka sve ''prelomio''.

- Postojala je averzija prema Kini, a bilo je ponuda i pre nego što je Radomir Antić preuzeo Hebei. Ne bih se uputio ni ove godine da Antić nije tamo, izuzetno poštujem tog čoveka, zbog njega bih išao i na Mesec. Tek kad se dođe i vidi sve ovo stvori se slika zbog koje vredi svaki pređeni metar - rekao je Milijaš u razgovoru za Sport.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mićko

    4. maj 2015 | 14:43

    E da je srece i da nije onog unistitelja naseg fudbala Karadzica ,Antic bi sad bio na klupi Srbije a Milijas igrao za Srbiju jer njegove lopte oci imaju!

  • Nemanja

    4. maj 2015 | 14:23

    Zato sto je legenda!

  • Ccc

    5. maj 2015 | 06:51

    On u kineskoj drugoj ligi za 90 min zaradi vise nego za celu karijeru u Zvezdi... Ccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA