Jaka Blažič napušta Crvenu zvezdu?

Slovenači bek bi sledeće sezone mogao da ode u Tursku, tvrdi novinar specijalizovanog košarkaškog sajta Eurohups

  • 32

Za nepune dve godine u Crvenoj zvezdi Jaka Blažič je postao miljenik navijača, ali izgleda da Delije nakon ove sezone neće više gledati plavokosog Slovenca u crveno-belom dresu.

Tako barem tvrdi jedan od saradnika specijalizovanog košarkaškog sajta Eurohups koji je putem Tvitera pustio u etar informaciju da će Blažič na leto napustiti Mali Kalemegdan i preseliti se u Tursku. Međutim, ime kluba nije otkriveno.

Naravno da ovu informaciju treba uzeti sa dozom rezerve, ali ne treba zaboraviti ni činjenicu da Slovenaci imao ugovor sa Zvezdpom na dve godine uz opciju produženja na još jednu. Računajući sva takmičenja u kojima je igrao za Zvezdu, Blažič je beležio nešto više od 9 poena po meču.

- Sprovodimo pripremni plan organizacije koji će se završiti za dve godine. Uspešno to sprovodimo, a bilo je komentara da plivamo u novcu, što nije tačno. Kompletan finansijski presek prezentovaćemo na kraju sezone, kao i budžet za narednu godinu. Tada ćemo se baviti time ko ostaje i ko ide, iako je veliki broj igrača pod ugovorom - istakao je Čović i time donekle najavio da će biti promena u klubu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    4. maj 2015 | 17:07

    И ако оде,доћи ће неко други,можда и бољи. Јер Човић "гаси" комшије титулама. Тако делије без нервозе. Све ће то маестро да реши. Нек живи звезда,нек се рађа дан...

  • Mladen

    4. maj 2015 | 16:16

    Jaka Blazic!!! Covek ljudina, srcan borben. Moze da gresi koliko oce; ali takav nam je igrac trebao, da gine za dres. Jedan jeJaka

  • kvota 1.01

    4. maj 2015 | 17:05

    Jaka kralj, takva energija se ne vidja cesto, sve greske koje pravi su u zaru borbe, i iz ljubavi prema timu. Sigurno ce igrati tri puta bolje u Turskoj, jer nece biti tolko usijane glave na svakom mecu. Hvala Jaka, omiljeni si mi igrac uz Kalinu u timu, sve najbolje ti zelim i da se kad tad vratis u Zvezdu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA