Bertans napušta Laboral i prelazi u redove španskog velikana?

Letonski košarkaš će na leto najverovatnije pojačati Barselonu. Naravno, ukoliko prođe medicinske testove nako povrede ukrštenih ligamenata

  • 3

Najavili su iz Barselone, nakon poraza od Olimpijakosa u četvrtfinalu Evrolige, da će napraviti kompletan ''restart'' na kraju sezone i drastično izmeniti tim, a jedna od novina u igračkom kadru mogao bi da bude Letonas Davis Bertans.

Bivši igrač Partizana trenutno nastupa za Laboral Kuću, ali je pre nekih mesec dana završio sezonu nakon nove povrede ukrštenih ligamenata. Upravo to mogla bi da bude kočnica za veliki transfer, a španski mediji navode da će Bertans potpisati za Barsu ukoliko prođe medicinske testove.

SVI SU DANAS BERTANS: Ovako su košarkaši Partizana pružili podršku bivšem saigraču! (FOTO)

Letonac ima potpisan dvogodišnji ugovor sa Laboral Kućom i Barselona će verovatno morati da plati obeštećenje za košarkaša na čija prava polaže San Antonio.

Bertans je u proseku beležio 11 poena i 2.5 skokova po meču u španskoj ACB ligi.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deonisious

    5. maj 2015 | 10:33

    Srećno Berto!

  • Ja

    5. maj 2015 | 13:57

    Igrac koji je za godinu dana doziveo dve tesko povrede kolena, nikada vise ne moze igrati na vrhunskom nivou. Samim tim i navodno interesovanje Barselone za njega je samo marketinski potez njegovog menadzera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA