Porto daje 5 miliona evra Zvezdi za ''pola'' Luke Jovića!

Kako prenose portugalski mediji, Zvezdin napadač oduševio skaute Porta koji je spreman da dobije trku sa evropskim velikanima

  • 24

Ponuda koju će Crvena zvezda teško uspeti da odbije dolazi iz Portugalije čiji vicešampion Porto želi da osigura potpis Luke Jovića.

Kako ''A Bola'' prenosi, Porto je prezadovoljan partijama koje mladi napadač pruža u poslednje vreme i spremni su da ponude pet miliona evra za 50 odsto prava na Zvezdinog golgetera.

Takođe, Portugalci navode da će njihov klub imati veliku konkurenciju u dovođenju Jovića u vidu Arsenala, Totenhema, Atletiko Madrida i Totenhema.

Zvezda je ove sezoen velike nade polagala u Jovića koji je prosto eksplodirao ovog proleća. Jesenas nije uspeo da postigne nijedan gol i propisno se ispromašivao, ali je u drugom delu sezone uspeo da zabeleži šest pogodaka. Poslednji je viđen za vikend protiv Rada.

Vredi pomenuti i to da je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić istakao da prvi put čuje o ponudi Zmajeva za Jovića, kao i da nikakav zvaničan dopis nije stigao na Marakanu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA