Inicijativa Grobara: Ne idem na more, Partizanu dajem 500 evra!

Navijači crno-belih pokreću akciju za pomoć svojoj ekipi, i ispred sebe su postavili cilj - da sakupe četiri miliona evra

Najvatreniji navijači Partizana pokrenuli su akciju u cilju prikupljanja pomoći košarkaškom klubu. Na oficijalnom sajtu Grobara - Južnifront.com, pristalice crno belih su objavile tekst pod nazivom ''Velika akcija svih nas za spas našeg Partizana'', u kome navode da ispred sebe postavljaju za cilj prikupljanje četiri miliona evra.

Dug košarkaškog kluba je 4 miliona evra i mi u narednih mesec, dva moramo skupiti te pare,izmiriti sve dugove, dovesti ih na nulu, a klub preko leta nek obezbedi sponzore, napravi budžet i sa šampionskim ambicijama uđe u sledeću sezonu. Ako mislite da je 4 miliona evra puno novca koji moramo da skupimo za naš Partizan znajte da bi skupili i 40 miliona evra da treba - navodi se u saopštenju navijača crno-belih.

Grobari ističu da je potrebno da svaki navijač prepozna trenutak i žrtvuje se za dobrobit Partizana, tako što će umesto letovanja novac dati klubu, ili će dati deo svoje ušteđevine ili čak prodati automobil, i novac dati klubu iz Humske.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Neću da idem ovo leto na more jer dajem 500 evra za KK Partizan. Prodaću auto i daću ga za KK Partizan. Pozajmiću 200 evra i daću ih mom Partizanu. Izvadiću pare iz šteka i daću 1.000 evra mom Partizanu! Primer će dati velikim donacijama i bivši košarkaši i treneri koji su napravili velike karijere u Evropi i NBA zahvaljujući svemu što su naučili u Partizanu - ističu Grobari.

Oni su pozvali udruženje ''Grobari za nas'' da  na sebe preuzme organizaciju akcije, kao i da jasno i precizno objavi datum početka i završetka akcije, kao i žiro račun na koji će moći da se uplaćuje novac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorz

    6. maj 2015 | 00:32

    Idem na more,a ako budem imao para idem dva puta!tih 4 miliona neka vrati onaj ko je lose vodio finansije,a ja idem da popijem svojih 500 tesko zaradjenih evra

  • O'kle vi?

    6. maj 2015 | 00:43

    Bole me patka, rintas celu godinu i da odmor na moru zamenis sa davanjem novca u klub, u kojem će svaki funkcioner da poseti more, neka oni vade pare zna se da svi imaju...mi smo siromasni...500 e ne bi dao ni prosecni Svajcarac za klub...

  • Vlada

    6. maj 2015 | 00:05

    Hahajajajajaja koja komedija. Dajte 500 evra za nove slike, za nove Bentlije...ako ste ludi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA