KOREOGRAFIJA NAVIJAČA JUVENTUSA: Spremni smo za ''ušati pehar''! (FOTO) (VIDEO)

Navijači Juventusa su pred početak meča protiv Real Madrida napravili spektakularnu koreografiju, kojom su istakli da očekuju osvajanje najprestižnijeg klupskog trofeja

  • 0

Pre početka prvog polufinalnog duela između Juventusa i Real Madrida, navijači Stare torinske dame su napravili spektakularnu koreografiju.

Tribine Juventus arene bile su obojene u crno-bele boje, koje na dresovima nosi klub iz Torina, a na delu stadiona gde su stacionirani najvatreniji navijači nalazila se velika šetalica na kojoj je bio pehar Lige šampiona.

Na bočnoj tribini bile su ispisane reči ''Spremni smo'', čime je koreografija upotpunjena.

KRALJ PAO PRED STAROM DAMOM: Odlični Juve nadigrao Real! (VIDEO)

Da li je bio penal za Juventus, posle koga je ponovo poveo? (VIDEO)

I zaista, ekipa Masima Alegrija je na terenu protiv Kraljevskog kluba pokazala da je spremna za tako nešto i golovima Karlosa Teveza i Alvara Morate došla do pobede od 2:1. Gol za Real postigao je Kristijano Ronaldo, posle koga je ponovo pretekao Mesija po broju postignutih golova u Ligi šampiona u istoriji takmičenja.

Revanš meč se igra 13. maja u Madridu, posle toga ćemo i definitivno videti da li će se navijačima Juventusa ispuniti želja da se bore za najprestižniji klupski trofej.

Juventus je ''ušati pehar'' osvajao u dva navrata - 1985. i 1996. godine.

Pogledajte i sami spektakularnu koreografiju navijača Juventusa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA