Vujošević otkrio ko je Partizanu finansijski pomogao

- Nisam zaboravio ni naše divne navijače - rekao je između ostalog trener crno-belih

  • 14

Košarkaški klub Partizan ponovo se našao u neprijatnom trenutku kada je bio suspendovan od strane KLS zbog određenih dugova, koji su ipak izmireni, pa su stečeni uslovi da šampion Srbije nastavi takmičenje u našem šampionatu.

Trener Duško Vujošević je tim povodom imao opširno izlaganje pred novinarima, kojima je i otkrio ko je pomagao klubu finansijski.

- Kao što su u koncentracionim logorima jedni "trukali", drugi su delili poslednji zalogaj sa sapatnicima, sa identičnim ciljem preživljavanja. Tako je u situaciji kada je opasno, čak i onima koji imaju mogućnosti, da nam finansijski pomognu, bilo je gestova... - počeo je trener Partizana i potom naveo:

- FK Partizan nam je uplatio 200.000 evra, a Mile Jovičić (bivši član UO FKP) 25.000 evra, "Aćibadem" daje i Zvezdi i nama... Nisam zaboravio ni naše divne navijače ili prof. dr Boška Đukanovića, našeg prijatelja, koji na računu Metalca ima 6.500, a nudio nam je 5.000 evra na zajam kada smo suspendovani.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Vujošević je preko lista "Sport" takođe istakao podršku fudbalskog kluba kao veoma značajnu.

- Pitate da li će košarkaškom klubu biti lakše ako naši fudbaleri ovoje titulu, hoće, malo... Oni su već pokazali dobronamernost da bi iskontrolisali situaciju u političkom kontekstu, oni su naši navijači - zaključio je Duško Vujošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ih

    6. maj 2015 | 07:43

    Eto, fuzija sa Metalcem.

  • Lav Iz Indije

    6. maj 2015 | 12:01

    Zvezda je duzna da nadoknadi Vujosevicu i Partizanu za naneti dusevni bol i pretrpljeni strah!Zato Covicu uplaćuj,ili nek te bude sramota!

  • Milan

    6. maj 2015 | 09:12

    Samo Dule da ne zavuce ruku u dzep i ne da Partizanu nesto nego samo da mu uzima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA