Španska teniserka besna: Ja igram meč, a oni puštaju Ligu šampiona?! (VIDEO)

Organizatori turnira u Madridu za vreme teniskog meča ponudili navijačima i prenos utakmice u Torinu između Juventusa i Reala

  • 2

Dan kada utakmice igra Real Madrid za većinu žitelja prestonice Španije je crveno slovo u kalendaru. Kad igra Real vanredno je stanje i sve tada staje, makar na tih 90 minuta, dok Ronado i ekipa ne završe posao.

Možemo onda samo da zamislimo koliko je interesovanje Madriđana bilo za meč koji je Real igrao u utorak uveče u polufinalu Lige šampiona protiv Juventusa. Taj duel mogli su da vide i oni malobrojni ljubitelji tenisa koji su u to vreme pratili meč između Julije Gerges i Karle Suares Navaro na tribinama "Kaha Magike".

KRALJ PAO PRED STAROM DAMOM: Odlični Juve nadigrao Real! (VIDEO)

U toku duela Špankinje i Nemice organizator Mastersa je na ekranu emitovao prenos meča iz Torina, pa je tenis pao u  potpuno drugi plan, što se nije dopalo takmičarkama, prvenstveno domaćoj predstavnici.

- To je nepoštovanje! Kada odete na fudbalsku utakmicu, da li tamo puštaju teniske mečve? - bila je ljuta Navaro posle meča u kome je pobedila u dva seta i plasirala se u treće kolo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radojka

    7. maj 2015 | 07:22

    Troickom i Cilicu zelim titulu u Madridu a i druge titule

  • mrak

    7. maj 2015 | 08:45

    Bilo bi lepo da neko objasni gospodjici sta je najvaznija sporedna stvar na svetu. Hvala unapred.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA