RIVALI SAMO NA PARKETU: Gurović je zabrinuto gledao povređenu nogu Saše Pavlovića! (FOTO)

Milan Gurović i Saša Pavlović srdačno su se pozdravili i razgovarali pre početka utakmice između FMP-a i Partizana

  • 9

KK FMP  - KK Partizan Foto- Telegraf02

Zanimljiva scena odigrala se pre početka meča između FMP-a i Partizana u Železniku, a akteri su bili trener domaćih Milan Gurović i igrač crno-belih Saša Pavlović koji nije mogao da igra na ovom meču zbog povrede.

PARTIZAN STREPEO U ŽELEZNIKU: Milutinov i Mačvan slomili odličan otpor FMP-a!

Njih dvojica su se srdačno pozdravili i proćaskali, iako se dobro zna koliko su različiti u stavovima kada su u pitanju klubovi za koje su nastupali ili nastupaju i čije su postali legende, ali bez obzira na sve njihovo prijateljstvo očigledno nije ugroženo zbog toga.

SKUPLJE OD EVROLIGE: Neverovatna cena karte za meč FMP - Partizan!

Gurović je nešto gledao ka Pavlovićevim nogama dok mu je ovaj nešto objašnjavao, a ne znamo da li se raspitivao o težini njegove povrede skočnog zgloba zbog koje nije mogao da igra ili su možda neobavezno pričali o patikama koje krilo crno-belih koristi.

U svakom slučaju ovo je pravi primer kako bi trebalo da jedno veliko rivalstvo funkcioniše van terena, a sve dobija još više na značaju kada se zna da su njih dvojica bili i rivali za mesto u reprezentaciji Srbije i Crne Gore 2004. i 2005. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA