Mesi nije dozvolio Ronaldu da bude rekorder LŠ duže od jednog dana!

Argentinac pretekao Portugalca po broju postignutih golova u Ligi šampiona i ponovo je najbolji strelac u istoriji ovog takmičenja

  • 0

Nastavlja se večita trka dvojice najboljih fudbalera sveta kada je u pitanju rušenje rekorda za najboljeg strelca u istoriji Lige šampiona.

Samo dan nakon što se Kristijano Ronaldo golom u Torinu, na meču Juventus - Real Madrid (2:1), odvojio na listi, spreman odgovor imao je njegov najveći konkurent - Lionel Mesi.

Argenitnac je bio nezaustavljiv na meču Barselone i Bajerna. Postigao je dva gola i asistirao Nejmaru za treći, pa njegova ekipa ide na revanš u Minhen sa ubedljivih 3:0. Dva gola Mesija bila su dovoljna da pretekne Ronalda na listi najboljih strelaca najelitnijeg klupskog takmičenja, te sada ima 77, jedan više od Ronalda, kome je gol  koji je postigao Juventusu bio 76. u karijeri.

BACIO GA NA D*PE: Mesi je osramotio Boatenga kao nikad niko pre! (VIDEO)

Već duže vreme se njih dvojica smenjuju na vrhu ove liste, a nema sumnje, da će se njihova trka nastaviti i ubuduće. Novo rušenje rekorda možemo da očekujemo već za manje od nedelju dana, kada su na programu revanš mečevi polufinala Lige šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA