NAJJAČI FRIZER NA SVETU: Pogledajte kako je napravio Nejmara na glavi navijača! (FOTO) (VIDEO)

Vlasnik frizerskog salona Nariko u Sao Paolu je postao pravi majstor u pravljenju frizura sa likovima poznatih ličnosti

  • 4

Nije nikakva novost da navijači na svom telu nekako odaju počast svom omiljenom sportisti, a to su uglavnom činili tetovažama, ali je u poslednje vreme moderno postalo da se čini frizurama. Ipak, ne onako kako mnogi misle kopiranjem i šišanjem na isto kao oni, već zapravo frizurom na kojoj je njegov lik.

Naravno, ovaj trend se najviše primio u Brazilu gde je fudbal način života, a mnogi navijači na svojim glavama nose likove zvezda svetskog fudbala. Najviše se traži lik kapitena brazilske reprezentacija Nejmara, gde ga na poseban način rade u frizerskom salonu "Nariko".

Printskrin: Youtube/WebTV51 Printskrin: Youtube/WebTV51

Vlasnik ovog salona koji nosi njegovo ime se specijalizovao da pravi frizure sa likovima poznatih ličnosti, a dovoljno je samo da mu mušterija donese fotografiju lika koji želi da ima na glavi i on poput tatu majstora potpuno verno prenese željeni lik na glavu i čak ga ofarba.

Svakako da cena kada želite recimo Nejmarov lik i da mu dres bude u boji nikako nije ista kao obično šišanje koje se kreće između 700 i 1.500 dinara, pa se tako naplaćuje i do 5.000 dinara.

Printskrin: Youtube/WebTV51 Printskrin: Youtube/WebTV51

Frizer Nariko koji je počeo da radi ovakve stvari pre godinu dana smatra da ovo jeste neka vrsta umetnosti i da baš kao što fudbaleri inspirišu decu da se bave sportom, tako i on služi kao inspiracija nekm budućim frizerima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA