MELJU BEOGRAĐANE: Neverovatni Čukarički sa 14:2 dočekuje Zvezdu!

Ekipa sa Banovog Brda ove sezone nema nijedan poraz od beogradskih klubova na svom stadionu, a jedino se Partizan spasio da ne izgubi u 90. minutu

  • 5

Prošle sezone su najavili uspon kluba, a ove su fudbaleri Čukaričkog postali najprijatnije iznenađenje Jelen Super lige. Plasmanom u finale Kupa ostvaren je najveći uspeh u istoriji, a 51 bod iz 26 mečeva doneli su im je visoko treće mesto gde će sigurno ostati, mada ni drugo nije daleko.

LALATOVIĆ: Ne sviđa mi se Lazićeva izjava, ni u Spartaku nije uspeo da igra!

Da bi postali vicešampioni (šampionsko mesto daleko zbog 11 bodova zaostatka), Brđani će u nedelju morati da savladaju Crvenu zvezdu, a glavni adut svakako će biti neosvojiva tvrđava za beogradske klubove ove sezone. Jer, Čukarički nije izgubio nijednu utakmicu na svom terenu od klubova iz glavnog grada Srbije.

- Iskreno da vam kažem, nisma ni razmišljao o tome. Ali sada kada se vratim unazad vidim da ste u pravu. Brojke i statistika su jedno, a sam teren je nešto drugo. Međutim, imponuje taj podatak - rekao je trener Čukaričkog Vladan Milojević za Telegraf.

Dva puta su ''tukli'' Voždovac sa 2:0 (jednom u prvenstvu, jednom u Kupu), uništili Rad sa 7:0, odigrali nerešeno sa Partizanom (2:2) i u poslednjoj utakmici savladali OFK Beograd minimalnim rezultatom 1:0.

Ukupna gol razlika 14:2.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Zanimljivo, i protiv Partizana su bili blizu pobede, ali je Branko Ilić u 90. minutu doneo ovog proleća bod u 90. minutu. Činjenica koja bi i te kako mogla da zabrinu Crvenu zvezdu je da je svoj poslednji meč na Banovom Brdu izgubila sa 2:0.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Voleo bih da stadion u nedelju bude ispunjen do poslednjeg mesta, jer će se na terenu naći dve odlične ekipe. Očekujem praznik fudbala. Pre svega što će čitav region gledati ovaj meč putem malih ekrana. Neka pobedi bolja ekipa i neka pobedi fudbal - istakao je Milojević za naš portal.

Čuka ove sezone ima samo dva poraza na svom terenu u svim takmičenjima. Prvi put su poraženi sredinom jula od austrijskog Gredika, u kvalifikacijama za Ligu Evrope, dok su jedini kiks u šampionatu doživeli krajem novembra od Jagodine (0:3).

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Upravo je taj meč i bio prekretnica za Brđane koji su preko noći smenili neke ljude u vrhu, a mesto predsednika i definitivno je uzeo vlasnik Dragan Obradović.

Meč između Čukaričkog i Crvene zvezde igra se u nedelju od 19.00 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nadalina

    8. maj 2015 | 14:24

    Nista Cukaricki nece napraviti..ne sto ne znaju nego sto ce sudije da ih uniste kao i Partizan i druge posto se drzavni projekat / na srecu srpskog sporta , propali projekat /morati odrzati na drugom mjestu sa nadom u kiks partizana...samo se nadajte...

  • Nemanjic Crna Gora

    8. maj 2015 | 13:56

    ovaj cukaricki zasluzuje titulu a od moje zvezde je duplo jaci,realno gledano

  • Ivko

    8. maj 2015 | 17:00

    Sve sem pobede Cuke bice senzacija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA