OVOG VIKENDA SRBIJA DOBIJA ŠAMPIONA? Partizan protiv Spartaka, Čuka i Zvezda igraju derbi! (RASPORED)

Crno-beli imaju "ogromnih" pet bodova prednosti i teoretski im je za titulu potrebno da u poslednja četiri kola osvoje sedam, pod uslovom da crveno-beli dobiju sve utakmice

  • 8

Rasplet u fudbalskoj Superligi Srbije počinje ovog vikenda kada bi posle duela Partizan - Spartak, odnosno Čukarički - Crvena zvezda mogla definitivno da bude odlučena šampionska trka.

Trener Partizana Milinković pred meč sa Spartakom

Trener Zvezde Lalatović pred meč sa Čukaričkim

Crno-beli imaju "ogromnih" pet bodova prednosti i teoretski im je za titulu potrebno da u poslednja četiri kola osvoje sedam, pod uslovom da crveno-beli dobiju sve utakmice.

Prvi izazov u foto-finišu izabranike Zorana Milinkovića čeka u Humskoj protiv Spartaka, ponajviše zbog činjenice da su Subotičani serijom loših rezultata doveli sebe u skoro bezizlaznu situaciju i sada moraju da "čupaju" opstanak.

Sa druge strane, Zvezda ide na, slobodno se može reći, najteže moguće gostovanje, na Banovo brdo. Čukaricki ove sezone igra sjajno, pogotovo protiv najvećih rivala i ekipa Nenada Lalatovića moraće da odigra mnogo bolje nego u večitom derbiju da bi se vratila kući sa tri boda.

Vojvodina na gostovanju Donjem Sremu i Novi Pazar u Čačku nastaviće borbu za četvrto mesto, dok će OFK Beograd dočekati "preporođeni" Radnički iz Niša.

SUPERLIGA, 27. kolo

Subota

Donji Srem - Vojvodina 17.00

OFK Beograd - Radnički Niš 17.00

Radnički Kragujevac - Mladost Lučani 17.00

Voždovac - Napredak 17.00

Borac Čačak - Novi Pazar 19.00

Partizan - Spartak 19.00

Nedelja

Rad - Jagodina 17.00

Čukarički - Crvena zvezda 19.00

Tabela: Partizan 63 boda, Crvena zvezda 58, Čukarički 51, Novi Pazar 40, Vojvodina 40, OFK Beograd 38, Rad 37, Radnički Niš 32, Jagodina 31, Mladost Lučani 31, Borac Čačak 29, Napredak 28, Voždovac 27, Donji Srem 26, Spartak 25, Radnički Kragujevac 15.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola delije

    9. maj 2015 | 12:25

    Unapred cestitam partizanu na tituli...

  • Ris

    9. maj 2015 | 11:31

    Zar ovo jos neko gleda!?

  • Dare

    9. maj 2015 | 13:20

    Ima nas koji volimo Partizan ili Zvezdu pa ih i gledamo. Ko voli nek izvoli na stadion,a ko ne voli neka ide u setnju lep je dan. Sto bi rekli za svakog se nadje po nesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA