Partizan i Dinamo izvisili za talentovanog klinca iz Mađarske, a evo i zašto!

Skaut crno-belih i otac dečaka koji je zaludeo bivšu Jugoslaviju demantovali priče o tome da će vunderkind iz Pečuja preći u bilo koji klub

  • 1

Zaludeo je skaute Partizana i zagrebačkog Dinama talentovani 12-godišnji Damir Redžić i naterao dva velikana sa prostora nekadašnje SFRJ da se bore za njegov potpis. U crno-belom taboru ne kriju da bi voleli da jednog od najvećih talenata sa ovih prostora vide u svojoj omladinskoj školi, što je potvrdio i "lovac na fudbalske bisere" Dušan Trbojević.

Partizan i Dinamo u ratu za talentovanog klinca (12) iz Mađarske!

Kako prenose "Novosti, klinac koji nastupa za Pečuj zapao je za oko čuvenom skautu iz Humske koji je otkrio mnogo talenata koji su se kasnije vinuli u fudbalske visine iz Partizana, ali u njegovom dolasku postoji veliki problem zbog čega crno-beli, ali i njihov konkurent teško da će uspeti da ga dovedu u ovom trenutku.

- Gledao sam tog klinca na jednom turniru u Perlezu pre godinu dana i zapao mi je za oko. Vrlo je talentovan, levonog, pa sam odmah stupio u kontakt s njegovim ocem i razgovarao oko toga da dođe Partizan. Međutim, veliki problem su papiri, jer on ima mađarski i bosanski pasoš, a on je maloletan pa će biti teško regulisati njegov boravak u stranoj zemlji - rekao je za "Novosti" Trbojević.

Mogućnost dolaska bilo u Partizan ili Dinamo je odbio u ovom trenutku i dečakov otac koji je priznao da je pregovarao sa delegacijom iz Humske, ali da će svi zainteresovani morati da sačekaju da Damir završi osnovnu školu u Mađarskoj.

- Razgovarao sam sa Trbojevićem i sa Momčilom Vukotićem sam se sreo u Somboru, međutim, sve je ostalo na tome. Damir je još mali i prvo mora da završi osnovnu školu. Ne navija ni za koga sa prostora bivše Jugoslavije, već uglavno za strane klubove. Sada je još rano da pričamo o zainteresovanim klubovima, biće vremena i za to - rekao je otac vunderkinda poreklom iz BiH.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA