Došlo vreme da Čelsi naplati dug Liverpulu i sporan gol iz 2005. godine (VIDEO)

Plavci će u nedelju imati priliku da još jednom ponize Redse i na najbolji način im vrate za ''fantomski gol'' Luisa Garsije

  • 0

Pre tačno 10 godina Liverpul i Česli su igrali polufinale Lige šampiona iz kog je kao pobednik izašao tim sa Enfilda. Posle 0:0 u Londonu, Redsi su slavili na svom terenu spornim golom Luisa Garsije. Spornim jer su Plavci tvrdili da lopta nije prešla gol liniju.

Naplata Čelsijevog duga je počela prošle sezone kada je Žoze Murinjo sa rezervnim timom salvio na Enfildu (2:0) i praktično ostavio Liverpul bez titule koju čekaju 25 godina, a nastavlja se ove sezone na bolan način za Redse.

Ovako se slavilo u svlačionici Čelsija: Drogba ispolivao Murinja, Portugalac dugo grlio Ivanovića! (VIDEO)

Osim što će, u slučaju da ne pobede, sasvim sigurno ostati bez plasmana u Ligu šampiona, Liverpul će u nedelju morati da postavi tradicionalni špalir i dočeka nove šampione. Podsetimo, to će biti prvi Čelsijev meč nakon što su u prošlom kolu definitivno obezbedili naslov prvaka.

- To će biti veoma neprijatna situacija. Oni su sjajni profesionalci i mislim da će na obe strane biti neprijatno - rekao je Džon Teri povodom nedeljne ceremonije na Stamford Bridžu.

Engleski mediji takođe napominju da Stiven Džerard najverovatnije neće igrati kako ne bi doživeo neproijatnosti sa tribina, odnosno kako ga domaći navijači ne bi podsećali na situaciju od prošle godine kada se okliznuo, poklonio gol Čelsiju i ostao bez titule.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA