Karijeve čarolije vas ostavljaju bez daha, a šta će vam tek uraditi njegova seksi mama! (FOTO) (VIDEO)

Ova dama iako se bliži šestoj deceniji oduševljava svojim izgledom navijače Voriorsa kada se pojavi na tribinama

  • 0

Nekako se uvek priča i piše zgodnim cicama i lepoticama koje šetaju svetski sportisti, ali ovog puta napravićemo izuzetak i upoznati vas sa mamom jednog od njih kojoj bi trebalo očarava svojim izgledom iako se bliži šestoj deceniji života. Reč je o majci najboljeg igrača NBA lige ove sezone Stivena Karija - Sonji Kari koja zaslužuje sve pohvale za negovani izgled i liniju.

Gospođa Kari ima 49 godina, rodila je troje dece i ima čak i unuke, ali u to ne biste nikako poverovali kada pogledate njene fotografije na kojima izgleda besprekorno. Njoj na atraktivnom izgledu mogu da pozavide i mnogo mlađe devojke,a svoju figuru duguje verovatno i odbojci kojom se ranije bavila.

Printskrin: Youtube/NBAshowtimeHD Printskrin: Youtube/NBAshowtimeHD

Vrlo često se događa da na mečevima Golden Stejta gledaoci više posmatraju ili bolje reći zevaju u Gđu Kari na tribinama, nego u njenog sina na parketu koji izvodi prave čarolije sa loptom. Pogledajte samo jedan video na kome je ona ukrala šou svom sinu i biće vam jasno o čemu govorimo.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA