Predsednik Partizana najavljuje plasman u Ligu šampiona!

Zoran Popović otkrio je da osim duple krune osnovni cilje jeste i plasman u elitno takmičenje i da će sve učiniti da bi ga ostvarili

  • 8

Predsednik Partizan Zoran Popović, dan posle trijumfa protiv Spartaka koji je crno-belima praktično doneo novu titulu šampiona Srbije, poručio je da će uprava na čijem je čelu zadržati kostur tima i spremno dočekati kvalifikacije za Lige šampiona.

- Način na koji je ekipa došla do pobede protiv Subotičana najbolji je dokaz kvaliteta i pobedničkog mentaliteta ovog tima. Najbolji smo u Srbiji, ali sa povratkom titule u Humsku se ne završavaju naše ambicije, naprotiv. Naš veliki cilj je plasman u Ligu šampiona i učinićemo sve da ga ostvarimo i obradujemo navijače - rekao je Popović.

Partizan je dva puta učestvovao u Ligi šampiona, a treći plasman bi osim velikog zadovoljstva i bar tri fudbalska spektakla u Humskoj doneo zagarantovanih skoro 15 miliona evra od UEFA.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Liga šampiona je za klub, ali i za mene kao predsednika veliki izazov. Zadržaćemo kostur ovog tima, angažovaćemo i dva ozbiljna pojačanja da spremni uđemo u kvalifikacije. Naravno, u fudbalu nije moguće ništa garantovati, ali siguran sam da ćemo učiniti sve da Partizan ponovo bude deo elitnog evropskog društva.

Ipak, pre pohoda na Evropu, Partizanu preostaje da "privede posao kraju" u prvenstvu, ali i finale Kupa Srbije protiv Čukaričkog.

- Zašto da krijemo, hoćemo i duplu krunu, prvu posle četiri godine. Rival u finalu je Čukarički, možda i najteži mogući, ali imam puno poverenje u tim i stručni štab sa trenerom Zoranom Milinkovićem - zaključio je Popović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    10. maj 2015 | 16:56

    Uloga sponzora mora da bude daleko veca, mnogo veca prema NAJSTABILNIJEM, NAJORGANIZOVANIJEM I NAJPOSLOVNIJE KLUBU SRBIJE-PARTIZANu od gaspromovog sponzorstva klubu koji se BORI sa CUKOM ZA DRUGO MESTO u Srbiji. Samo najbolji sa SAMPIONOM Srbije-PARTIZANom, SAMPIONI u poslovanju i rezultat toga=STABILAN DUGOGODISNJI UCESNIK LIGE SAMPIONA !!! .!. XXAAXXAA .!.

  • Dare

    10. maj 2015 | 16:55

    Samo nemoj da bude kao kod Djure dovodimo bombu u prelaznom roku pa stigne neki amater. Za ligu sampiona treba bar 4 dobra spanca ili portugalca,nazalost u nasoj ligi nema pravih pojacanja osim mozda Frajdej iz Lucana,mada je pitanje koliko i on moze u kvalifikacijama

  • XY

    10. maj 2015 | 15:47

    Svake godine ista prica,a onda u Evropi bruka pa udri po ovim nasim livadama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA