SKANDAL! UEFA zabranila meč Republike Srpske i Srbije u Banjaluci!

Prvobitni termin ovog meča bio je 4. septembar 2014, ali je on pomeren, jer je u to vreme Bosna i Hercegovina igrala kvalifikacionu utakmicu za EP s Lihtenštajnom.

  • 66

Evropska fudbalska unija (UEFA) zabranila je održavanje prijateljskog meča između reprezentacija Srbije i Republike Srpske u Banjaluci, prenose Nezavisne novine.

Kako se navodi, Fudbalski savez Republike Srpske dobio je dopis iz UEFA u kojem se kao razlog za odlaganje utakmice, koja je trebalo da bude odigrana 15. juna, navodi velika mogućnost incidenata na fudbalskim susretima u regionu.

Osim toga iz Niona su poručili da "ova odluka može biti preispitana ako se situacija po pitanju sigurnosti promeni".

Ideja da selekcije Republike Srpske i Srbije odigraju prijateljski meč postoji već nekoliko godina.

Delegacija Fudbalskog saveza Republike Srpske pre nešto više od mesec dana boravila je u Beogradu, gde je sa čelnicima FŠ dogovorila sve detalje utakmice.

Prvobitni termin ovog meča bio je 4. septembar 2014, ali je on pomeren, jer je u to vrijeme Bosna i Hercegovina igrala kvalifikacionu utakmicu za EP s Lihtenštajnom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasputin's

    10. maj 2015 | 23:10

    Dok nas (Srbe) ne unište, neće se smiriti to je bio cilj u prošlosti traje i dan danas, sve nam brane, uzimaju teritoriju ubijaju ekonomiju izmišljaju ratove itd

  • Milo

    11. maj 2015 | 00:45

    A Kosovo moze da igra.. sad ce i na olimpijadu da idu...brukaa

  • nikola - london

    11. maj 2015 | 00:33

    KOLIKO SE JA SJECAM ODIGRANA JE PRIJATELJSKA RUKOMETNA UTAKMICA IZMEDJU OVE DVE REPREZENTACIJE TAKO DA OVA ZABRANA DODJE KAO NEKA PRIVATNA ODLUKA IZ UEFE. ALI POSTO SU NAS VEC NAVIKLI NA STALNA KAZNJAVANJA JA BI ODIGRAO UTAKMICU PA STA BUDE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA