Šta hoćete? Vi ste već u Seriji B: Napoli vređao Parmu jer im nije dala bodove (VIDEO)

Skandalozni postupci Napolitanaca nakon remija protiv Mlekadžija i udaljavanja od kvalifikacija za Ligu šampiona

  • 2

Parma će sasvim sigurno napustiti Seriju A, ali je pitanje da li će Napoli završiti treći na tabeli i obezbediti kvalifikacije za Ligu šampiona nakon remija sa Mlekadžijama (2:2) koji je Napolitancima teško pao.

Toliko da su vređali domaće igrače i fizički nasrtali na njih što nisu hteli d ase sklone sa terena i puste ih da pobede. Jedan od najbučnijih bio je napadač Napolija Gonzalo Iguain koji je, iako sjajan fudbaler, u nedelju dokazao da je loš čovek.

- Šta hoćete? Već ste u Seriji B - urlao je Iguain dok je hitao na Parminog golmana Mirantea da se fizički obračuna s njim.

RASPUCANA SERIJA A: Inter slavio u Rimu, Miha demolirao Udineze, goleade svuda! (VIDEO)

Iz Napolija su istakli da su na Miranteao jurišali, jer je golman Parme tokom čitavog meča zaustavlajo vreme sporim oslobađanjem lopte, ali trener Mlekadžija Roberto Donadoni drugačije misli.

- Bio sam tamo i svojim ušima sam čuo neke odvratne poruke Iguaina i Napolijevog direktora Bigona. Rekli su nam da je trebalo da izgubimo jer smo već bankrotirali i ispali iz lige. To je sramno. I nisu samo Iguain i Bigon u pitanju, već su još neki igrači Napolija govorili da je trebalo da izgubimo. Kada to kažu čelnici kluba, onda je to stvarno tragedija - rekao je Donadoni, a na njegove reči se nadovezao i napadač Rafaele Paladino:

- Mi smo ponosan tim i ova pobeda je satisfakcija za nas i sve u klubu koji mesecima nisu primili platu. Boli kada čujete tako skandalozne reči od protivnika koji je očekivao da mu se bez borbe prepuste bodovi. Samo zato što dajemo srce i dušu za ovaj dres i klub.

Napoli je i dalje četvrti sa 60 bodova, tri manje od Lacija. Da su kojim slučajem dobili Parmu prišli bi samo na bod jer su Rimljani poraženi na svom terenu od Intera (2:1).

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Није Монтенегро, већ јуначко Српско легло

    11. maj 2015 | 10:21

    Еее слепци

  • solin spalato

    11. maj 2015 | 12:49

    Pa sta je tu cudno TO JE ITALIJA :)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA