ZAHOVIČ UZ CRNO-BELE: I slovenački Grobari će pomoći KK Partizan

Legendarni slovenački reprezentativac i nekadašnji član crno-belih odazvaće se pozivu da pomogne crno-belim košarkašima

  • 14

Nekadašnji fudbaler Partizana Zlatko Zahovič pozdravio je akciju Grobara da se pomogne košarkaškoj sekciji crno-belih i istakao da će se rado odazvati pozivu.

Zahovič je trenutno direktor slovenačkog Maribora koji je ove sezone igrao Ligu šampiona, a u razgovoru za portal Goal.com rekao je i da će slovenači Grobari pomoći KK Partizan.

Inicijativa Grobara: Ne idem na more, Partizanu dajem 500 evra!

- Neprijatno mi je da javno pričam o svojoj nameri. Verovao sam da neće stići do novinara, jer nemam potrebu za ličnim eksponiranjem te vrste. Ali, ako će moja rešenost da pomognem košarkaškom klubu Partizan stvarno imati domino efekat, kao što kažete, onda mi ostaje samo da potvrdim vaša saznanja. Da, priključiću se akciji navijača - rekao je Zahovič i dodao:

Printskrin: Youtube/WorldSport.tv Printskrin: Youtube/WorldSport.tv

- Gde god živeli i čime god se bavili mi „grobari“ dužni smo da priskočimo u pomoć našim košarkašima, sada kada im je najpotrebnije. Svako spram svojih mogućnosti. Da i na taj način pokažemo ljubav i odanost klubu. I zahvalnost za sve trenutke sreće koje nam je pružio.

- Imam sreću da su velika većina mojih prijatelja „grobari“, ništa manje od mene privrženi crno-belima. Sabraćemo se u zajedničkoj akciji slanja pomoći našem Partizanu. Korak po korak i navijači će izmiriti tih četiri miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragan Mb

    11. maj 2015 | 09:03

    Svaka cast za mog sugrađanina! Ima nas u Mb puno i svi cemo pomoci i dati doprinos za spas naseg kluba!!!

  • grobar do koske

    11. maj 2015 | 10:33

    "..zahvalnost za trenutke srece koje nam je pruzio..", dodao bih, ZA DECENIJE SRECE I SLAVE KOJE SI NAM PRUZIO, NAS PARTIZANE, ZIVEO SI I ZIVECES VECNO, KAO I TVOJI GROBARI !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • KEKEC

    11. maj 2015 | 09:53

    On bi trebao da bude NAŠ PREDSEDNIK. VOLIM PARTIZAN!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA