Ogorčeni Pazarci traže ostavke: Sramne kazne zbog incidenata na derbiju!

Pozivamo sve članove Disciplinske komisije FSS da hitno podnesu ostavke kako bi donekle sačuvali obraz našeg fudbala, pošto su svoj već izgubili, poručili su vodeći ljudi Novog Pazara

  • 33

Fudbalski klub Novi Pazar izdao je saopštenje u kome naglašava svoju ogorčenost, bes i nezadovoljstvo povodom blagih kazni Disciplinske komisije za Zvezdu i Partizan zbog incidenata na 148. Večitom derbiju. Crveno-beli su kažnjeni utakmicom bez publike, koju su već odradili protiv Rada, dok će klubiz Humske morati da plati 500.000 dinara zbog ponašanja navijača.

Pazarci zbog toga pozivaju sve članove komisije da podnesu ostavke.

TRAGIKOMEDIJA SRPSKOG FUDBALA: Sramotne kazne za nerede na Večitom derbiju!

- Kao i cela javnost u Srbiji, tako smo i mi zgroženi sramnom odlukom Dsiciplinske komisije, koja očigledno ne želi dobro srpskom fudbalu. Ružne slike sa večitog derbija obišle su svet i nanele Srbiji neprocenjivu štetu, ali izgleda da članovi Disciplinske komisije rade van svih pravila, štiteći svoje pozicije.

U Pazaru navode da svi klubovi preduzimaju sve mere kako bi uspešno i bezbedno organizovali utakmice, a kada se dogode incidenti, onda su Večiti u povlašćenom položaju u odnosu naostale kada se izriču kazne.

- FK Novi Pazar kažnjen je zbog jedne jedine petarde sa tri utakmice igranja pred praznim tribinama i novčano sa million dinara. Pitamo se, koju kaznu bi dobili da se i deseti deo incidenta sa Marakane desio u Novom Pazaru? Tadašnji trener Partizana kažnjen je sa tri utakmice i 300.000 dinara kao pojedinac, dok je za Disciplinsku komisiju sasvim dovoljno da Crvena zvezda bude kažnjena samo sa jednom utakmicom pred praznim tribinama.

Za kraj, iz kluba sa Jošanice su poslali jasnu poruku ljudima iz komisije.

- Pozivamo sve članove Disciplinske komisije FSS da hitno podnesu ostavke kako bi donekle sačuvali obraz našeg fudbala, pošto su svoj već izgubili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin...

    11. maj 2015 | 11:12

    Sve je tacno,i moja podrska uvodjenju vecih kazni za derbi,ako neko ima hrabrosti da to uradi!

  • vuk

    11. maj 2015 | 10:24

    Najvece zlo Srpskog fudbala,zvezda crvena! Uvek laz i obmana kad su oni u pitanju! Samo izdaju saopstenja,a najvise su zasticeni kod sudija! Dok neko ne stane na put zvezdi i zvadanima Srbiji se lose pise!

  • KEKEC

    11. maj 2015 | 10:06

    100% su u pravu. SRAMOTA OD FSS!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA