Crno-beli žele Jokanovića!

Srpski trener na ceni u Engleskoj posle velikog uspeha sa Votfordom

  • 0

Posle velikog uspeha sa Votfordom, koga je uveo u Premijer ligu, Slaviša Jokanović sada može da bira gde će da nastavi karijeru.

Naravno, Votford je prioritet za Jokana, ali kada je reč o fudbalu ne postoje čvrste garancije, jer se uvek otvaraju neki novi vidici, rađaju se novi motivi...

OVACIJE NAVIJAČA ZA JOKANA, A ON IM PORUČIO: Idete u Premijer ligu sa Srbinom! (VIDEO)

Sada je na potezu uprava Votforda, koja bi trebalo da ponudi novi ugovor srpskom treneru, ali ukoliko se to ne desi u skorije vreme, to može naterati Jokanovića da preispita svoj status u klubu i da razmisli o promeni sredine.

Žurka fudbalera Votforda sa navijačima nije mogla da prođe bez srpske zastave! (VIDEO)

Foto: Profimedia/Actionplus Foto: Profimedia/Actionplus

Engleski mediji pišu da su Njukasl i Sanderlend "bacili oko" na Srbina i da pomno prate njegovu situaciju, u iščekivanju dobrih vesti.

Njukasl će na kraju sezone sigurno promeniti trenera, a u međuvremenu su "svrake" dobile negativan odgovor od Stiva Meklaren za posao menadžera, dok i njihov najveći rival juri novog šefa stručnog štaba, jer Dik Advokat odlazi na kraju sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA